CS:GO VAC ban sonrası ne yapılabilir?

sinanavan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. 85 günden beri haksız yere CS:GO VAC ban yedim. Sürekli ticket attım ve hiçbirinden sonuç alamadım ve bu konuyu buraya taşımak istedim. VAC ile ilgili daha neler yapabilirim yardım eder misiniz? Gerçekten mağdurum. 120 CS:GO rekabetçi kazancım var ve başka hesap almak istemiyorum.

Not: Hiç kimseyle hesap paylaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Destek ekibinin yasaklamaları kaldıramayacağı ve hatalı yasaklamaların otomatik olarak kaldırıldığı açık bir şekilde belirtilmekte.

Sürekli ticket atmanız verecekleri cevabı değiştirmez. Yaptığınız spam olarak nitelendirilir.

Kaç senedir oynarım 1 kez hile açmadım. Ayrıca Haksız ban yiyeni de görmedim. Vac ban açılmaz boşa uğraşma bir daha ki sefere hilesiz oynarsınız

Kaç senedir oynarım 1 kez hile açmadım. Ayrıca Haksız ban yiyeni de görmedim. Vac ban açılmaz boşa uğraşma bir daha ki sefere hilesiz oynarsınız
Çok bildiğini sanan bir arkadaş daha 😂 dostum VAC ban açılıyor bilgin olsun. Ticket attıysan sürekli atma spam olmasın bu şans işi sanırım ama gerçekten haksız yere yediysen inşallah hatalarını düzeltip açarlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı