37 netten +80 nete çıkmak mümkün mü?

Brendan Rodgers

Zeptopat
Katılım
27 Temmuz 2023
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selam herkese. Bu hesabı şu sorudan sebep açtım. Derslerine 9 ve 10'da sahip çıkmamış ve 11. sınıfta aklı başına gelmiş bir insan olarak konuşuyorum. (Şu an 12'ye geçtim) 2024 YKS'ye gireceğim ve çalışmaya çoktan başladım bile. Hatta önümüzdeki günlerde tempoyu arttırmayı düşünüyorum. Neyse asıl konu bu değil. Meraktan kendimi temmuz ayının ortasında bir deneme yapayım dedim TYT 37 net geldi ve bunların büyük birçoğunluğu Türkçe ve sosyaldendi. Matematiğe gelecek olursak tam bir rezalet.

Taş çatlasa 5 net zar zor geliyor. Konuları bilmiyorum çünkü. Mert Hoca'nın TYT matematik kampına başladım ve her şey iyi gidiyor. Konuları anlıyor, temel ve orta düzey kaynaktan sorularını çözüyorum. Türkçem iyidir fakat paragrafı ihmal etmeyip önümüzdeki günlerde dil bilgisine başlayacağım. Sosyale şu anlık çalışmanın manası olmadığını düşünüyorum. Fen ise hiç yok. Yani anlayacağınız tek işim matematik basmak. (EA'yım bu arada) açıkçası dipten gelen birisi için matta +30 net yapmak mümkün mü? Çünkü çalışmaktan başka işim, gücüm yok bu sene dostlar. Aklımdan çıkmıyor bu durum.
 
Son düzenleme:
Hocam son 8 ay çalıştım -2 net matematiğim 30 oldu cidden abartılacak hiçbir şey yok TYT 18 net başlayıp 82 net bitirdim AYT ise 24.75 başlayıp sınavda 56 gördüm eşit ağırlıkta kötü olmayan bir derece yaptım eminim siz de yaparsınız abartmayın 345 matematik adlı kitabı çözmeyi ihmal etmeyin fen çalışmalarına Ekim'den itibaren başlayım.
 

Geri
Yukarı