3700 TL Intel ve NVIDIA sistem önerisi

BugraEroglu

Centipat
Arkadaş selam,

An itibariyle AMD sistemimi satmış bulunmaktayım.

Özellikleri:
  • Anakart: MSI A320-A Pro.
  • Işlemci: Ryzen 5 1600 AF.
  • Ekran kartı: RX570 GAMING Armor 4G OC.
  • RAM: G.Skill Sniper X 3000MHz DDR4 8 GB RAM.
  • SSD: SanDisk SSD Plus.
  • PSU: Xigmatek 650W 80Plus.
  • CPU soğutucu: Ramtech t6.

Knight Online adlı Online oyunda rezalet bir performans vermişti.

Yerine işlemcide Intel, ekran kartında NVIDIA firmasını kullanacağımız bir sistem gerekli. Montajını ben yapabiliyorum. Belki benim aklıma gelmeyen bir sistem aklınıza gelmiştir diye önerilerinizi bekliyorum.

Sistemde;
Knight Online oynanacak.
Vegas Pro ile proje hazırlanıp render edilecek.
PS CS6 kullanılacak.

Başka herhangi bir şey yapılmayacak şu anlık.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeyle render alabileceğiniz bir intel işlemci bulmak zor. Hatta imkansız. AMD/Nvidia toplamak ister misiniz? Oyunlarda performans düşüklüğü %99 ekran kartından kaynaklanır çünkü.

Bazı yeni nesil bilgisayarlarda Knight Online, Metin 2 gibi oyunların kasması gayet normal.

Çözemediğim bir şey ama kuzenimin aldığı yeni sistemde R3 2200G 1050 Ti vardı Metin 2'de 10 FPS alıyordu.

Bu arada o fiyata render alınacak işlemci bulmak biraz zor.

Sırf Knight Online için render yapılan bir bilgisayarda AMD işlemciyi değiştirmek bence hiç mantıklı değil. O bütçeye kaliteli Intel işlemci bulamazsınız.

İkinci el parçalar ile yapamaz mıyız?

Daha ucuza bir sistem topladım ben %50 daha ucuz bir bakın derim. Sonrasında SSD vb. upgrade edersiniz.
.
.
.
.
.
.

Daha ucuza bir sistem topladım ben %50 daha ucuz bir bakın derim. Sonrasında SSD vb. upgrade edersiniz.
.
.
.
.
.
.
Yapmayın hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı