3700 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Ekran kartını gerek GTX 980 alın, 970 alın, gerekse on-board kullanın, ama yine de o SSD'yi alın. SSD'yi aldıktan sonra geri dönüşünüz yok. Ekran kartını SSD'den önemli gören arkadaşlara acıyorum. :D

Ssd nin ne grafiğe ne de fps ye katkısı var. Sadece oyun içinde geçiş ve yüklenme sahnelerini hızlandırıyor.Madem ssd yi çok önemli görüyorsunuz ekran kartını çıkarın ssd ile oynamaya çalışın.
 
2 nizinde kendine göre haklı düşünceleri var 2 parçada önemli bu sistem nasıl biraz fazla para gidicek ama nasıl stabil çalışırmı
ddaa.png
 
Sistemi topladıktan sonra gerekli BIOS ayarlarını yapın, UEFI Windows kurun, ekran kartı, ses kartı vb. tüm bileşenlerinizin sürücülerini güncel bir şekilde yükleyin. Parçalar zaten birbiriyle uyumlu. Sisteminiz gayet stabil çalışacaktır.
 
Sistem gayet güzel kardeşim.Kasanın soğutması gayet iyi diye biliyorum ve sistem için kasanın 550w lı modeli de yeterli.Kasa ve sessiz fanı çıkartarak 140 lira kısabilirsin istersen.Ama tabii ki böylede daha fazla watt ve serinlik elde edersiniz fazladan karar size ait.
 
Ama önceki mesajda da söylediğim üzere, böyle bir performans sisteminde Intel'in stok soğutucusunu kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Ayrı bir soğutucu takın, arada bir performans farkı göreceksiniz.

Ama @cihadu27 arkadaşın da dediği gibi 120 mm'lik fanı almanıza bence gerek yok. Çünkü kasanızla birlikte zaten 12 cm'lik bir tahliye fanı gelecektir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı