FC 24 indirimle alınır mı?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 35 dolar. İndirim 4 Aralık'ta bitiyor. Bende kasa var, kasanın banı 3 Aralık'ta bitiyor. Kasaları satınca 35 dolar oluyor. Ancak spor festivalinde 35 dolardan daha fazla indirim gelir mi onu bilmiyorum. Arada 4 gün var. Risk almaya değer mi?

Şu an 35 dolar. İndirim 4 Aralık'ta bitiyor. Bende kasa var, kasanın banı 3 Aralık'ta bitiyor. Kasaları satınca 35 dolar oluyor. Ancak spor festivalinde 35 dolardan daha fazla indirim gelir mi onu bilmiyorum. Arada 4 gün var. Risk almaya değer mi?

FC24 Online'da sunucular kapandımı bilmiyorum ama kapandıysa offline oynamak için değmez.

Neden 24 ? Şu anda EA üzerinden 800-900 lira civarına FC26 alınabiliyor.

1764106065632.png

4 Aralıkta da devam ediyor diye biliyorum. Zaten fc24 sunucuları da kapandı. Adam akıllı bir transfer yaması da yok. Değmez.

Başlık yanlış olabilir mi? FC 26'yı sordunuz sanırım. FC 24 satılmıyor diye biliyorum artık.

FC 26 alınabilir eğer başka FIFA oyununuz yoksa.

Neden 24 ? Şu anda EA üzerinden 800-900 lira civarına FC26 alınabiliyor.
Evet hocam yanlış başlık. Alacağım zaten anca dediğim gibi spor festivalinde 35 doların altına düşer mi acaba?

EA üzerinden çok daha uyguna alın geçin. Kasaların satışıyla gelen parayla başka oyun alırsınız.
EA üzerinde de 35 dolar gözüküyor bende hocam link atabilir misiniz? Ek olarak şuanda hiç nakit veya kart da param yok maalesef o yüzden steam üzerinden almam gerekli.

EA üzerinde de 35 dolar gözüküyor bende hocam link atabilir misiniz? Ek olarak şuanda hiç nakit veya kart da param yok maalesef o yüzden steam üzerinden almam gerekli.

Ukrayna üzerinden alırsanız dediğim fiyata geliyor. 2 gün önce arkadaşım aldı. Kendisine az önce sordum tam olarak ne kadar ödediğini ama yanlış hatırlamıyorsam 800-900 arası bir şey olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı