3700 TL'ye sistem tavsiyesi

Screenshot_2015-01-11-00-17-15.png
Kardeşim i7 konusunda hala israrcıysan bu sistemide düşünebilirsin. Kasa olarak graphite 230t olmadığı için bunu seçtim. 230t ile değişebilirsin. 150 tl cebinde kalıyor.

Kardeşim sanırım bu sistemi alacağım, seçtiğin parçalar bulunduğum şehirdeki vatan bilgisayarda var gözüküyor sadece işlemci soğutucu yok :) Soracağım bir şey daha var daha önce vatan da kasa toplatmadım, ek bir ücret alıyorlar mı acaba montaja.
Kusura bakma yeğen rahatsızlandı acile götürdük geç yazıyorum.
Ek ücret almazlar kardeş lakin montaj konusuna gelince bazen çalışanların insiyatifine kalıyormuş, üzerinde dur.Belki de tereddütsüz montaj yaparlar.Sen iyisi mi sürekli dile getir ücretsiz montaj konusunu :)
Şimdiden hayırlı olsun.Montajdan sonra resimlerini paylaşırsan sevinirim gözlerimiz bayram etsin. :)

Kusura bakma yeğen rahatsızlandı acile götürdük geç yazıyorum.
Ek ücret almazlar kardeş lakin montaj konusuna gelince bazen çalışanların insiyatifine kalıyormuş, üzerinde dur.Belki de tereddütsüz montaj yaparlar.Sen iyisi mi sürekli dile getir ücretsiz montaj konusunu :)
Şimdiden hayırlı olsun.Montajdan sonra resimlerini paylaşırsan sevinirim gözlerimiz bayram etsin. :)
Önemli değil kardeşim geçmiş olsun. Üzerinde durayım ozaman, eve getirdiğim anda ilk işim çekip paylaşacağım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı