3700TL İle RX 480 Sistem Toplama

RX 480, GTX 1060'dan iyidir.

Bu kadar büçeli bir pc'ye ssd takmamak saçma ve pc'nin hızını düşürür. Bence kasaya bu kadar para vermek doğru değil. Daha uygun fiyatlı bir kasa alabilirsin ve aynı şekilde aynı hızda daha uygun bir ram alıp ssd takabilirsin.

Ekran kartını RX580 yapabilirsin ya da GTX 1060 6gb.Anakartı B250M al.Everest ya da Frisby önermiyoruz.Kasayı bununla değiştir:Zalman Z3 Plus + 600Le 600W Siyah Atx Mid Tower Kasa Fiyatı
Arta kalan parayada 8gb ram alırasın.

Kasa ve içerisindeki PSU güvenilir değil. Ayrıca anakart Z170 yerine B250, H270 alınabilir. Bu fiyata Ryzen tabanlı sistem toplamak çok daha güzel olurdu. Fiyat farklarından dolayı örnek vermek gerekirse ekran kartının o fiyatından daha uygun fiyata şu anda RX 580 alınabiliyor.

@Neko hocamın tavsiye ettiği sistem güzel mi?
İşlemciyi İ5 7400 seçip ekran kartını RX580 ya da GTX1060 6gb yapması daha mantıklı olmaz mı?

SSD takıcaz diye diğer parçalardan kısmamak gerek. Bütçe biraz daha olsa takardık.

Ben de o kasayı önerdim zaten. Vatan Bilgisayar'dan alınacak.

SSD takıcaz diye diğer parçalardan kısmamak gerek. Bütçe biraz daha olsa takardık.

Ben de o kasayı önerdim zaten. Vatan Bilgisayar'dan alınacak.
Bence çok fazla veri kullanmıyorsa hardiski 500 veya 320 gb yapıp ssd takabilir. Bu kadar ssd'nin üzerinde durmamın sebebi en kötü ssd en iyi harddiskten 5, 10 kat iyi olması. Ve buda sistemin daha hızlı olmasını sağlıyor.

Bence çok fazla veri kullanmıyorsa hardiski 500 veya 320 gb yapıp ssd takabilir. Bu kadar ssd'nin üzerinde durmamın sebebi en kötü ssd en iyi harddiskten 5, 10 kat iyi olması. Ve buda sistemin daha hızlı olmasını sağlıyor.
SSD çıkmadan önce millet takır takır oynuyordu SSD çıktı milleti bi heves sardı. Millet ekran kartı gibi görüyor SSD yi.

@Silinen üye Benim attığım sistemi kaydedin.

Yeni konu açıp o sistemi yapıştırın.

Vatan Bilgisayar haricinde alamam daha iyisi olabilir mi bu fiyata diye sorun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı