3700X sistem düşük FPS

ZaryiN

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir sistem kurdum:

MSI MPG X570 GAMING Edge Wi-Fi.
ASUS TUF 3070.
Ryzen 7 3700X.
3200MHz 16x2 RAM.
Cooler Master MWE 750W 80+ Gold.
Corsair MP510 480GB SSD.

Bu sistemi 1080P monitörle kullanmaktayım ve böyle kullanmaya devam etmek istiyorum. Valorant'ta genelde 130-200 arası FPS almaktayım. Bu işlemci yetersizliğinden dolayı mı veya benim bilgisayarımda mı sıkıntı var? Eğer işlemci yetersizliğinden dolayı ise 3700X'i hangi işlemci ile değiştirmeliyim?

1080p'de darboğaz yaşarsın, ya imkan varsa 4K monitör al ya da işlemciyi güçlüsüyle değiştir. (Gerçi ikisi de para gerektiriyor.)

Audi'ye kundura ile binmişsin dostum sen. Sizin gibi insanlara ister istemez kızıyorum biraz o sistem 4K monitör istiyor şu yüksek FPS almak için düşük çözünürlük kullanmam lazım saçmalığını kim soktu akıllarınıza anlamıyorum gerçekten.

Bazen elde olanlar onlar oluyor sonradan geliştirmek gerekiyor ya da istiyorlar hocam. Normal bir şey bence.

Bazen elde olanlar onlar oluyor sonradan geliştirmek gerekiyor ya da istiyorlar hocam. Normal bir şey bence.

Evet söylediğine katılıyorum monitörü sonradan değiştiren insanlara lafım yok fakat gerçekten böyle bir kitle oluştu ülkede 3080 ile 1080 CS:GO oynamayı düşünen bunu yapan insanlar var üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…