3700X sisteme UPS veya regulatör almak

Techsatn

Centipat
Merhaba arkadaşlar;

Yeni sistem topladım ve daha önce UPS veya regülator kullanmadım. Çevremden gelen tavsiyelere göre bir tane almam söylendi. Şayet öğrenmek için çok şey okusamda hala hesaplamalarını yapmakta zorlanıyorum. (Tam anlamış değilim)

Sistemim, "Corsair RM750W 80+ Gold PSU" ya sahip ama sistemin çektiği güç aşağı yukarı 480-500 Watt civarında. Hem çalışma amaçlı, hem de oyun oynamak için kullanıyorum. Çalışma ağırlığım grafik, video ve tasarım üstüne olduğundan render gibi konularda yük binebiliyor yine de çok ağır işler yapmadığımdan dolayı, yükün fazla olacağını düşünmüyorum. Oyun konusunda overclock yapmaya meraklı biri değilim, yapacağımı da sanmıyorum.

Bu durumda UPS veya regülator almalı mı? Alınacaksada nasıl ve ne güçte bir alet almak daha doğru olur?

Merak edenler için sistemim ana parçalarıyla bu:
Buradaki parçalar dışında taktığım mouse, USB Hub, klavye, telefon, hoparlör vb. gibi kucuk aletlerde kullanıyorum. Monitörde farklı ama yaklaşık aynı monitörü ekledim bulabildiğim listeden, Watt değerleri için. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı