3700X'in yayın performansı nasıl?

XFarcus

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2017
Mesajlar
1.759
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Biyolog
Arkadaşlar merhaba. Twitch'de kendi halimde PUBG CS:GO yayını açıyorum. Profesyonel olarak yapmıyorum ancak sistemim Ryzen 5 1600 işlemci, NVIDIA GTX 1060 6 GB ekran kartından ibaret. 10 Mbps upload Kablonet kullanıyorum. İşlemciyi yakın zamanda Ryzen 7 3700X olarak güncelledim. FPS artışı ya da yayın kalitesinde herhangi bir değişme yaşar mıyım? 1080P yayın verirken oyunda FPS açısından rahat eder miyim? Konuya hakim arkadaşlardan düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum. Teşekkür ederim.
 
işlemcinin gücünün çoğu boşta olacaktır bunu obs üzerinden işleme yük bindirme olarak fayda sağlayabilirsin, obs işlemciye daha fazla yüklenir yayın daha kaliteli olur
 
Yorumda bulunan arkadaşlarıma teşekkürler. İşlemciyi şuan kullanıyorum. Kesinlikle çok iyi bir işlemci 65 watt TDP değeriyle bu verim şahane. FPS de pek bir değişme yaşamasamda yayın renderi konusunda ve akıcılık konusunda muazzam verim aldım. İyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı