- Makaleler
- 2
Attıklarınız dışında bir öneriniz var mı? Hepsine bakıp karar vermek istiyorum.
375tl fiyatla kaliteli markaların mekanik klavyesini bulamazsınız.Mekanik olarak @TÇB adlı kullanıcının attığı klavyeler dışında öneriniz var mı?
Ya dalga geçmeye mi geldiniz?
İlk yazdığım mesajı okuduğunuzda emin misiniz? Durun ben alıntı yapayım.Ne alaka?
kaliteli markalar dışında bir klavye istemiyorum
Önerdiğin klavye kalitesiz olduğu için dedi.Ne alaka?
Ya yeter yeter. Önermeyin şu "Rempeyç, JamesEşek, Geyimgücü" gibi kalitesiz ve çöp markaları.375 TL fiyatla kaliteli markaların mekanik klavyesini bulamazsınız.
Bunu önerebilirim. Yakın zamanda ben de kendime almayı düşünüyorum.
Şunları önerenleri ciddi manada yasaklamak lazım.Ya yeter yeter. Önermeyin şu "Rempeyç, JamesEşek, Geyimgücü" gibi kalitesiz çöp markaları.
Bu arada hocam. Bu klavyeler Amazon'da satılıyor mu? Oradan daha hızlı geliyor da.Önerdiğin klavye kalitesiz olduğu için dedi.
Ya yeter yeter. Önermeyin şu "Rempeyç, JamesEşek, Geyimgücü" gibi kalitesiz ve çöp markaları.
Bilmiyorum fakat daha pahalı olma ihtimali daha yüksek.Bu arada hocam. Bu klavyeler Amazon'da satılıyor mu? Oradan daha hızlı geliyor da.
Rampage'in diğer ürünlerine göre kaliteli bir klavye aslında, ama Redragon varken yüzüne bile bakılmaz.375tl fiyatla kaliteli markaların mekanik klavyesini bulamazsınız.
Bunu önerebilirim. Yakın zamanda ben de kendime almaı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.