3750 TL IPS panel monitör tavsiyesi

İnşallah gelir. Birkaç gün önce bu fiyata olduğunu görmüştüm ve halen daha stokunu bekliyorum. Zamlı bir şekilde gelirse çok üzülürüm.

Eğer gelmezse veya zamlanırsa bunu alacağız mecbur. Konu sahibine de önerimdir.

Hocam 27 inch de 1080p önerilmiyordu galiba oyun için pixelleri sayıyorum demişti benim arkadaş.

MSI G2412 ile G2422 farkını bilen var mı?

MSI G244F ile kıyasta hangisi daha iyidir acaba? Fiyatları yakın.
Aradaki tek fark monitörün ekranının büyümesi.
Hocam 27 inch de 1080p önerilmiyordu galiba oyun için pixelleri sayıyorum demişti benim arkadaş.
Biliyorum ancak yapacak bir şey yok maalesef bütçe buna yetiyor ancak. Uzaktan bakınca fazla sorun olmaz diye umuyorum.

Hazır bu kadar kişiyi bu konu altında bulmuşken ben de sorayım, arkadaşıma monitör alacağız benzer bütçeye sahibiz. Acer Nitro Kg242yp 23,8" 165 hz 0,5 ms (HDMI+Display) ZeroFrame FreeSync Fhd Ips Led Hdr Um.qx2EE.P05 Fiyatı - Trendyol bu monitörü beğendik ama alternatiflere açığız. N11, Hepsiburada, Trendyol platformundan öneride bulunabilir misiniz? Arkadaşım yüksek Hz ve yırtılma, ghosting vs olmasın istiyor. Az miktarda IPS glow vs olsa rahatsız olmaz.
Hacım bu fiyat bandındaki en iyi monitör MSI G2412 ve G2422'dir. Ghosting ve düşük tepkime süresinde en başarılı olan monitör budur. Tam bütçeniz için olan ürün budur. İnternet stoğu yenilenmiş, sanırım koşa koşa ATM'ye para yatırmaya gideceğim :D @üzgünduşbaşlığı

Son düzenleme:

Biliyorum ancak yapacak bir şey yok maalesef bütçe buna yetiyor ancak. Uzaktan bakınca fazla sorun olmaz diye umuyorum.

Hacım bu fiyat bandındaki en iyi monitör MSI G2412 ve G2422'dir. Ghosting ve düşük tepkime süresinde en başarılı olan monitör budur. Tam bütçeniz için olan ürün budur. İnternet stoğu yenilenmiş, sanırım koşa koşa ATM'ye para yatırmaya gideceğim :D @üzgünduşbaşlığı
Ekranları aynı gözüküyor nasıl daha büyük?

Hocam az önce bitti galiba üzmek istemem ama.

yanlış ürünmüş afedersiniz hocam ben 2422 ye bakıyormuşum.
Ben sabah F5 yaparken stoğa girdiğinde satın aldım. 3950 TL MSI G2412

Tavsiye için teşekkür ederim ama banka kampanyasından dolayı Trendyol, Hepsiburada , N11 den almamız gerekiyor. Philips 24" 24M1N3200ZS/00 165Hz 1Ms IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün nasıldır? Genel olarak beğenildiğini gördüm. Bir miktar daha bütçe artışıyla alternatif de önerebilirsiniz.

Tavsiye için teşekkür ederim ama banka kampanyasından dolayı Trendyol, Hepsiburada , N11 den almamız gerekiyor. Philips 24" 24M1N3200ZS/00 165Hz 1Ms IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün nasıldır? Genel olarak beğenildiğini gördüm. Bir miktar daha bütçe artışıyla alternatif de önerebilirsiniz.
Trendyoldan kesinlikle elektronik cihaz almayın. Geri iadesi neredeyse imkansız. Bir problem olduğunda büyük başınız ağrır. Hepsiburada'dan alabilirsiniz, güvenilirdir Trendyol'a göre. Ancak maalesef G2412 hariç bir önerim yok.

Ekranları aynı gözüküyor nasıl daha büyük?

Ben sabah F5 yaparken stoğa girdiğinde satın aldım. 3950 TL MSI G2412
An itibarıyla fiyatı 2 katına çıktı ve büyük bir şok yaşadım. Yarın gidip alacaktım :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı