37500 TL'ye MSI Ventus 3X 4080 Super alınır mı?

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 625
Şu an 46000 TL hocam. Ne diyorsunuz? Asus TUF modeli.
TUF için iyi gibi duruyor, bütçen varsa olabilir. Bu arada merakımdan soruyorum, Nvidia olması için spesifik bir sebebi var mı? 4080S seviyesi bir kart için şahsen 16GB VRAM bence düşük çünkü.

TUF için iyi gibi duruyor, bütçen varsa olabilir. Bu arada merakımdan soruyorum, Nvidia olması için spesifik bir sebebi var mı? 4080S seviyesi bir kart için şahsen 16GB VRAM bence düşük çünkü.
1080P 360Hz monitörüm var. O yüzden ne kadar yüksek FPS alırsam benim için o kadar iyi. Bir de yükseltmekle uğraşmak istemiyorum. 7800x3D işlemci de aldım. Sistemi topladıktan sonra dokunmak istemiyorum. Bu sistem beni 5 yıl götürür diye tahmin ediyorum. 4K televizyonum da var. Her ikisi içinde yeterli bir kart. GALAX SG modelini aldım hocam.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, siyah ekransız günlerde kullan. SG kartlar şahsen tasarım olarak beğendiğim kartlar, dikey montajın varsa RGB'leri zevkli oluyor.
Teşekkür ederim. Dikey montajım yok. Ekran kartı tasarımlarında daha çok sade olanları beğeniyorum. Soğutma olarak çok övüldüğü için aldım. Diğer markalarda soğutması iyi olan modeller çok pahalı. Onlara da o kadar para vermek istemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı