Kim pişman oluyor? Vatan ve Mediamarkt gibi yerlerden alırsa aynı sisteme 20k daha fazla para verir.Hocam aman diyeyim bence hazır sistem almayın çok kişi pişman oluyor. En iyisi vatan veya medimarkttan kendin görerek almak.
Kim pişman oluyor? Vatan ve Mediamarkt gibi yerlerden alırsa aynı sisteme 20k daha fazla para verir.Hocam aman diyeyim bence hazır sistem almayın çok kişi pişman oluyor. En iyisi vatan veya medimarkttan kendin görerek almak.
Görünce ne oluyor ki? Tüm bileşenler model koduyla birbirinin aynısı zaten internetten alacağın TUF 4090'ın vatandakinden farkı yok fiyatına 10 bin lira fazla cebinden karşılayacaksan başka herkes kazık yemek istemiyor vatan o dükkanın çalışanların parasını birisinden çıkaracak sonuçta.
Biraz çıkabilirseniz.
![]()
VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
7800XT istiyorsanız.
![]()
GAMING-TUF7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Radeon TUF RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-TUF7800XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F MPK ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
AMD'nin 16 GB koyması bir ifade etmiyor. AMD tarafında VRAM kullanımı yüksek çünkü. Yani AMD 16 GB = NVIDIA 12 GB diyebiliriz. İsterseniz internetteki testlere bakabilirsiniz.Şu an bile 12 GB diyorum ileride daha da artacak anlamında hocam ama eğer olur diyorsan tüm parçaları sıfır ekran kartını ikinci el 6950XT 3080 Ti yapabilirsin seneye RTX 50 serisi veya RX8000 yaparsın bu nesili çok güçlü bulmuyorum, ben öyle topladım sıfır parçalar ile ikinci el 6800XT aldım çok daha uyguna ve kaliteli bileşenler alabildim.
İnternetten gelenlerde illaki bir hata çıkar ve sizinle gerçekten ilgilenebilecek kimse olmaz canlı destek diye bot koyarlar geçiştirirler. Yerinizde olsam güvence için 5-10 binin lafını etmezdim.
AMD'nin 16 GB koyması bir ifade etmiyor. AMD tarafında VRAM kullanımı yüksek çünkü. Yani AMD 16 GB = NVIDIA 12 GB diyebiliriz. İsterseniz internetteki testlere bakabilirsiniz.
Mesela iki tane 12 GB karttan örnek. Bazı oyunlarda NVIDIA, AMD'den yüksek VRAM kullanabilir ama AMD çoğu zaman 1 GB civarında daha fazla VRAM kullanıyor.
Eki Görüntüle 2106297Eki Görüntüle 2106298
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.