38.000'e 4060 Ti, 7500F nasıldır?

16GB 4060Ti'a o paralar verilmez. VRAM sorunu yaşadığım tek oyun Forza 5. Onda da gereksiz 1-2 ayarı kapatınca sorun olmuyor. RTX açınca zaten FPS dibi boyluyor bu orta-giriş kartlarda. DLSS açınca da görüntü çamur oluyor. Hiç gerek yok.

O kadar düşüğe toplanmaz. Tek tek toplasan bile bu sistemle neredeyse eşit: VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Üstüne bu sistemdeki kart 8 GB.

Emin misiniz?

Bu şekilde 30K ediyor. Bazı bileşenlerden kısılarak daha da düşürülebilir. (SSD, Kasa ve PSU)

Sizin attığınız sistemde soğutucuda yok.

O kadar düşüğe toplanmaz. Tek tek toplasan bile bu sistemle neredeyse eşit: VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Üstüne bu sistemdeki kart 8 GB.

Bunda da sadece kart 15-16k ancak sistem 26k, fırsat sistem ile kazık sistemleri ayırt edemezseniz fiyatlar öyle oluyor.

Bunda da sadece kart 15-16k ancak sistem 26k, fırsat sistem ile kazık sistemleri ayırt edemezseniz fiyatlar öyle oluyor.
Emin misiniz?

Bu şekilde 30K ediyor. Bazı bileşenlerden kısılarak daha da düşürülebilir. (SSD, Kasa ve PSU)

Sizin attığınız sistemde soğutucuda yok.
Son indirimlerden önceydi. Bugün bir sürü indirim olduğu için bakamadım. Aynı şekilde Akakçe üzerinden baktım ve tek tek topladım aynı veya yakın parçalarla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı