38.600 TL'ye laptop alınır mı?

Laptop şart mı?

Lenovo Legion 5'e yönelebilirsiniz. Servis kalitesi olsun malzeme kalitesi ve sessizlik olsun gerçekten on numara cihaz. Ben RTX 2060'lı Ryzen 4800H'lı versiyonu kullanıyorum. İleride yine notebook almak istersem tercihim yine Legion'dan yana olur. Monster konusuna gelirsek çok sesli çalışıyor. Açıkçası Legion kadar premium hissiyatı alamadım. Monster Tulpar RTX 2060 i7 10750H'lı versiyonunu kullandım. Tabii ki tercih sizin ama Legion 5'e bir bakın derim.

Ben monsterin sadece ömür boyu ücretsiz bakımını seviyorum monster alırsanız 6 ayda bi göndere bilirsiniz laptop toplanması daha kolay 6 ayda bir temizletirseniz performans kaybı olmaz aynı zamanda termal macun falanda değiştiriyorlar sanırım Monster dışında 1i açarsa garanti iptal oluyor diğer laptoplardada öyle firma dışında kimse açamaz ek garanti almazsanız min 2 yıl cihaz bakımsız kalır diyer firmaların bakım vadi yok ücretsiz bakım vadi yok 2yilda çürür bakimsizliktan monster bu konuda size bir avantaj sağlar

Boyle bir sey yok, acarsan garanti disi kalmiyor.

2 yıl dolmadan o cihazı sen açamazsın o banda dokunmadan temizlik yapamazsın için garanti dışı kalır o bant zarar gorurse

Hocam 2x18 36 oluyor 32 degil.

Haklı arkadaş.

Bir monster kullanıcısı olarak yorumum evet ısınmıyor ama çok sesli çalışıyor bilginiz olsun. Ayrıca laptop söküp temizliğini yaptığınız zaman garanti dışı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…