38.600 TL'ye laptop alınır mı?

Tamam da sorun ne kardeşim onu soruyorum, bilgilendirmeye göre performansı daha yüksek daha uygun meblağ ile gözüküyor. Gösterilen performansi vermez ya da yitirebilir diyebilirsin ya da kronik sorunları çok, teknik servisi zayıf diyebilirsin. Net bir cevap alamıyorum, antipatik, ezbere gibi geliyor
Hocam servis olarak başınızı ağrıtır. Çevremde çok var başı yanan. Ürün geliyor 6 ay geçiyor geçmiyor ısınma ya da panel sorunlarıyla karşılaşırsınız. Kasa meselesi değil adamların bilgisayarları kaliteli değil.

Bir tane daha ekleyeyim. Driver sorunları..

Modelden modele cihazdan cihaza değişen şeyler. Şu ana kadar AMD işlemci ile sorun yaşayan bir tanıdığım olmadı. Forumda ise biri vardı Intel'in satış sorumlusu sanırım. 9000 mesajının 4500U AMD Laptop işlemcilerini kötülüyordu.
Öyle insanların hayatı yok hocam.

Tecrübesi olup da yorum yapan arkadaşların da dediği gibi, Monster marka dizüstü bilgisayarlar çok sorunlu. 38 bin liraya daha iyi ve yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlara yönelmenizi öneririm. Bende MSI marka dizüstü bilgisayar var ve çok memnunum.İnstagram'dan ben de yeni nesil dizüstü bilgisayarları takip ediyorum ama, markası ve özelliklerine göre fiyatı artıyor.Ben MSI marka dizüstü bilgisayar sevdiğim için onlara bakıyorum, 80 bin ilâ 100 bin küsur lira civarlarında, hem de yeni nesil ekran kartlarıyla beraber. Keza, Asus marka dizüstü bilgisayarlar da o fiyat aralıklarında. Monster marka dizüstü bilgisayar kullananlar bu kadar çok şikayet ediyorlarsa, bir bildikleri var.

Hocam bende 1650 Ti'li laptop var ASUS'un. Vallahi her isini de oyunumu da görüyor. Ne tür oyundan ne tür but performans beklediginize bagli. 9600 TL'ye aldim 2. el olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı