38 bin TL monitör dahil sıvı soğutmalı PC toplama

Bütçe
38k
Topladigin sistem nedir? Raporlarsan konu kapanabilir ama su an konusmaya acik bir konu.

Bütçeyi biraz daha düşürdüler o yüzden 3060 topladım sistem 37k tuttu parçalar şöyle tavsiyelerinize açığım:

Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ekran kartı kesin değil.

CS:GO oyuncusu olduğu için böyle bir monitör tercih ettim tavsiyenize açığım elbette daha iyisi vardır.

Kulaklık, mouse, mouse pad ve klavye de ekledim.

Bütçeyi biraz daha düşürdüler o yüzden 3060 topladım sistem 37k tuttu parçalar şöyle tavsiyelerinize açığım:

Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ekran kartı kesin değil.

CS:GO oyuncusu olduğu için böyle bir monitör tercih ettim tavsiyenize açığım elbette daha iyisi vardır.

Kulaklık, mouse, mouse pad ve klavye de ekledim.

İşin içine ekipmanlar ve garip garip RAM'ler girince @Jesus Wicked yardımcı olabilir.

RGB gerek yok ki. 32 GB RAM de abartı olmuş oyun için. DDR 4 ve 3200 MHz yani.

RAM'lar CL16 gecikme hızına sahip 3600MHz ve CL18 RAM'lerle hemen hemen aynı 32 GB RAM olmasının pek bir sebebi yok 16 GB RAM yerine üstüne biraz daha ekleyip bunu almaya karar verdim 16 GB RAM de yapabilirim görüşünü değerlendiririm. RGB bence biraz gerekli düz sade sistemler pek hoş olmuyor.

RAM'lar CL16 gecikme hızına sahip 3600MHz ve CL18 RAM'lerle hemen hemen aynı 32 GB RAM olmasının pek bir sebebi yok 16 GB RAM yerine üstüne biraz daha ekleyip bunu almaya karar verdim 16 GB RAM de yapabilirim görüşünü değerlendiririm. RGB bence biraz gerekli düz sade sistemler pek hoş olmuyor.

8x2 RAM DDR 4, 3200 MHz, 1K TL.

Arada çok fark var. RAM'in tabii çipi falan var onlardan anlamıyorum ama benim düz mantığım böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı