38 bin TL sistem önerisi

3090 1 yıl önce dünyadaki en iyi ekran kartıydı neresi kötü ayrıca 4070 Ti'ın soğutması ve teknolojileri 3090'dan daha iyi ve aylık 500TL elektrik masrafı çıkarmıyor.

Alınmaz o kasa bunlara bakın
Bende de 3090 var ama geçti artık. Ayrıca 500 TL gibi bir elektrik de çekmiyor. Abartmayalım. Evet güzel gayet ama yeni bilgisayarda bu kadar para vermişken yeni neslin güzel bir kartı olması çok daha iyi. 4070 ti kimse tarafından sevilen bir kart değil. Laptop variantı bile kötü.

Bende de 3090 var ama geçti artık. Ayrıca 500 TL gibi bir elektrik de çekmiyor. Abartmayalım. Evet güzel gayet ama yeni bilgisayarda bu kadar para vermişken yeni neslin güzel bir kartı olması çok daha iyi. 4070 ti kimse tarafından sevilen bir kart değil. Laptop variantı bile kötü.
4070 Tİ mı sevilmiyor?
38K bütçeye 4080 sığmaz ki, düşünceniz yanlış,ona bakarsan 4080 ile ne uğraşıyorsun?
4090 al keyfine bak.

Bende de 3090 var ama geçti artık. Ayrıca 500 TL gibi bir elektrik de çekmiyor. Abartmayalım. Evet güzel gayet ama yeni bilgisayarda bu kadar para vermişken yeni neslin güzel bir kartı olması çok daha iyi. 4070 Ti kimse tarafından sevilen bir kart değil. Laptop variantı bile kötü.

Ne anlatıyorsunuz 4070 Ti'ı kim sevmiyormuş
Ayrıca 4070 Ti 3090 Ti'ın rakibi 500TL masraf çıkaran oydu sanırım.

4070 Ti'ı kim sevmiyor? 4000 serisinde bu bütçelerde en tercih edilen kart budur. Kart hem yeni teknolojileri destekliyor NVIDIA tarafının.

Dış kaynakları incelerseniz fiyat performans bakımından sınıfta kalan bir kart. Çok uzatmayacağım. Ben 4080 derim.

4070 Ti fiyat performans bazındaki en iyi ekran kartıdır.
Siz bayağı bilmiyorsunuz herhalde sizinle forumda çok kez kavga ettik benim haricimde kavga eden daha bir sürü kişi var bırak artık şöyle saçma sapan önerileri mesajını arttırmak falan istiyorsanda güzel sistem olmuş falan yaz.

4070 Ti fiyat performans bazındaki en iyi ekran kartıdır.
Siz bayağı bilmiyorsunuz herhalde sizinle forumda çok kez kavga ettik benim haricimde kavga eden daha bir sürü kişi var bırak artık şöyle saçma sapan önerileri mesajını arttırmak falan istiyorsanda güzel sistem olmuş falan yaz.
Bende sizin hakkınızda aynısını düşünüyorum. Kısıtlı kaynak incelediğiniz belli. Ben bayağı biliyorum, o konuda bir sıkıntım yok. Mesaj artırmak gibi küçük komplekslerim de yok. İlla katılacaksınız diye bir şey yok. Bu ülke zaten çoğunluğun genelde yanlış bildiği ve bunu da savunduğu bir yer. İsterseniz 50 kişi olun, bu dediklerinizi doğru yapmaz. Bunu da öğrenin artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı