38 bin TL sistem önerisi

Kısaca şöyle söyleyeyim 4070 Ti çok iyi karttır bütün oyunları kastırmadan açar bunun bir üst modeli 4080 vardır ama aralarında 8K fark var bu 8K farkı verebilecekseniz 4080 alabilirsin
Şöyle soruyum 7600x islemci oldugunda arada kac fps fark var

Şöyle sorayım 7600X islemci oldugunda arada kac FPS fark var.

Buradan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS az demeyin 4K performansları bunlar.

Buradan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

FPS az demeyin 4K performansları bunlar.

Nerden baksan 20 40 fps fark var o zaman ben biraz daha para biriktiriyim
Birde 4080 ile 7600x darbigaz yapar mi

42K ya cikabilirim zorda olsa

Şimdi benim amacım bu kadar para verdikten sonra hem mutlu olman hem de uzun süre idare etmesi. 4080 gerçek bir yeni nesil kart, çünkü en güçlü 3000'den daha iyi. Alınca hissedersin, 4K ya kadar oynarsın. Yıllarca gidersin.
4070 Ti kötü mü? Değil tabii, ama eski nesilden daha güçlü değil. Parayı ayarlayamazsan tabii ki alacaksın ama ben biraz daha zorlayanlardanım bir noktadan sonra. Benim anlayışım bu. Bazı arkadaşlar yanlış anlıyor ya da sinirliler, atacak yer arıyorlar. Olur, ülkede çok var. Ama olay bu. Top sende.

Nereden baksan 20 40 FPS fark var o zaman ben biraz daha para biriktiriyim.
Bir de 4080 ile 7600X darbigaz yapar mi?

Yapmaz 2K da bir de 4070 Ti'ın tam performansına şuradan bakabilirsiniz.

Şimdi benim amacım bu kadar para verdikten sonra hem mutlu olman hem de uzun süre idare etmesi. 4080 gerçek bir yeni nesil kart, çünkü en güçlü 3000'den daha iyi. Alınca hissedersin, 4K ya kadar oynarsın. Yıllarca gidersin.
4070 Ti kötü mü? Değil tabii, ama eski nesilden daha güçlü değil. Parayı ayarlayamazsan tabii ki alacaksın ama ben biraz daha zorlayanlardanım bir noktadan sonra. Benim anlayışım bu. Bazı arkadaşlar yanlış anlıyor ya da sinirliler, atacak yer arıyorlar. Olur, ülkede çok var. Ama olay bu. Top sende.
Inno3D X3 RTX 4080 N40803-166X-187049N 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl hocam

Yapmaz 2K da bir de 4070 Ti'ın tam performansına şuradan bakabilirsiniz.

Ben 1080p oyuncuyum ekran karti 4070ti yetmez mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı