Anakarta hiç önem vermemişsin ama en iyi malzemenin anakart olması lazım diye düşünüyorum o sistemde kıytırık bir ekran kartı kullanmak çok saçmalık.GTX 970 den daha performanslı GTX 980 kartından da fazla performans veren R9 Fury almak varken hala inatla GTX 970 önerme mantığını açıklar mısınız ?
Eki Görüntüle 149316
Çarpan kilidi kapalı işlemciye Z serisi anakart öneriyorsunuz. Aynı bütçeye çok çok daha performanslı bir sistem toplanılabilecekken sırf yazılım bilmem ne diyerek GTX 970 öneriyorsunuz o kartın devri R9 300 serisi ile beraber kapandı. Nvidia yazılım yaparken AMD boş mu duruyor ? Tabiki de hayır Crimson Edition updateleri ve AMD'de yeni oyunlara göre sürücü çıkartıyor bilen bilmeyen yine toplanmış. Daha yeni NFS 2016 çıktı onun sürücüsünü çıkarttı adamlar bilmeden konuşup yanlış bilgilendirme yapmayınız.
6400 ile fury kullanmak, ciddi misiniz siz. O işlemci değil Fury, 390 veya 970 ile bile darboğaz yapacaktır. Bizim koyduğumuz her parçadan kısıp fury almak hiç mantıklı değil.GTX 970 den daha performanslı GTX 980 kartından da fazla performans veren R9 Fury almak varken hala inatla GTX 970 önerme mantığını açıklar mısınız ?
Eki Görüntüle 149316
Çarpan kilidi kapalı işlemciye Z serisi anakart öneriyorsunuz. Aynı bütçeye çok çok daha performanslı bir sistem toplanılabilecekken sırf yazılım bilmem ne diyerek GTX 970 öneriyorsunuz o kartın devri R9 300 serisi ile beraber kapandı. Nvidia yazılım yaparken AMD boş mu duruyor ? Tabiki de hayır Crimson Edition updateleri ve AMD'de yeni oyunlara göre sürücü çıkartıyor bilen bilmeyen yine toplanmış. Daha yeni NFS 2016 çıktı onun sürücüsünü çıkarttı adamlar bilmeden konuşup yanlış bilgilendirme yapmayınız.
Anakartın önemi çok yok sonuçta siz sadece oyun oynayacaksınız ne OC rekorları kıracaksınız ne de iş istasyonu gibi kullanacaksınız. Sistemde kıytırık bir ekran kartı da bulunmamaktadır. Size göre saçmalık olan şey aslında doğru olandır.Anakarta hiç önem vermemişsin ama en iyi malzemenin anakart olması lazım diye düşünüyorum o sistemde kıytırık bir ekran kartı kullanmak çok saçmalık.
Nasıl mantıklı değil ya ? Ciddimisin sen biliyorum ki yorum yapıyorum lütfen bilmeden yanlış bilgilendirme yapmayınız. Eğer yorumumdan rahatsız olursan gel beni rapor et.6400 ile fury kullanmak, ciddi misiniz siz. O işlemci değil Fury, 390 veya 970 ile bile darboğaz yapacaktır. Bizim koyduğumuz her parçadan kısıp fury almak hiç mantıklı değil.
Ya ben yanlışlıkla ekran kartı yazmışım anakart olucak o ya kusura bakma. Bencede darboğaz eder herşeyden kısıp ekran kartına vermek mantıksız olur bence.Anakartın önemi çok yok sonuçta siz sadece oyun oynayacaksınız ne OC rekorları kıracaksınız ne de iş istasyonu gibi kullanacaksınız. Sistemde kıytırık bir ekran kartı da bulunmamaktadır. Size göre saçmalık olan şey aslında doğru olandır.
Nasıl mantıklı değil ya ? Ciddimisin sen biliyorum ki yorum yapıyorum lütfen bilmeden yanlış bilgilendirme yapmayınız. Eğer yorumumdan rahatsız olursan gel beni rapor et.
Bu işin sencesi bencesi yok darboğaz yapmaz dedik bir kere.Ya ben yanlışlıkla ekran kartı yazmışım anakart olucak o ya kusura bakma. Bencede darboğaz eder herşeyden kısıp ekran kartına vermek mantıksız olur bence.
O zaman boks yapanların da eli büyük olsun bacakları vücüdu küçük olsun senin mantığın bu bence yanlış bir mantık.Anakartın önemi çok yok sonuçta siz sadece oyun oynayacaksınız ne OC rekorları kıracaksınız ne de iş istasyonu gibi kullanacaksınız. Sistemde kıytırık bir ekran kartı da bulunmamaktadır. Size göre saçmalık olan şey aslında doğru olandır.
Nasıl mantıklı değil ya ? Ciddimisin sen biliyorum ki yorum yapıyorum lütfen bilmeden yanlış bilgilendirme yapmayınız. Eğer yorumumdan rahatsız olursan gel beni rapor et.
Nasıl istiyorsan öyle yap tavsiyede bulundum demedik laf bırakmadınız nasıl bilirseniz öyle yapın.O zaman boks yapanların da eli büyük olsun bacakları vücüdu küçük olsun senin mantığın bu bence yanlış bir mantık.
Ya bak şimdi teşekkürler tavsiye için o z170 chipseti farkedemedim bir anda unuttum orada hatırlattın sağolda topladığın sistem orantısız onu dedim sadece kabullenmelisin yani.Nasıl istiyorsan öyle yap tavsiyede bulundum demedik laf bırakmadınız nasıl bilirseniz öyle yapın.
Kendin çok iyi biliyorsun sanırım nasıl biliyorsan öyle topla yardımcı olup en performanslısını tavsiye ediyorum ama yok nafile.Ya bak şimdi teşekkürler tavsiye için o z170 chipseti farkedemedim bir anda unuttum orada hatırlattın sağolda topladığın sistem orantısız onu dedim sadece kabullenmelisin yani.
Sistem orantısız falan değil. Biz size f/p sistem toplamaya çalışıyoruz, siz hala itiraz ediyorsunuz.Ya bak şimdi teşekkürler tavsiye için o z170 chipseti farkedemedim bir anda unuttum orada hatırlattın sağolda topladığın sistem orantısız onu dedim sadece kabullenmelisin yani.