3800-3900 TL Sistem Tavsiyesi

Oldu mu şimdi, elinizde hiçbir kanıt olmadan sırf "Recep Abi'niz" dedi diye bir markaya çamur atmak nedir, kaç kez tartışıldı Sapphire tarafındakiler o kadar kanıt sundu çamur atan taraf "malzemesi kötü, ısınıyor" gibi laflardan öteye gidemediler. Elinizde bir kanıt varsa(sakın forum içi aramada Sapphire yazın falan demeyin, her şirketin hatalı ürünü vardır) atın buraya tekrar tartışalım, ha yoksa da boş konuşmayın lütfen.
Arkadaşım aldı ve daha sonra MSI ve Asus 'a yöneldi. Çevremden örnek veriyorum.

Arkadaşım MSI 'ın diğer firmalara göre bir adım daha önde. Eğer youtuberlara bakacak olursa büyük bir kısmı MSI kullanıyor. Diğer markalar kötü demiyorum. MSI biraz daha önde.
Youtuberlerin canı cehenneme onlar anca maynkıraft videosu çekip kanallarına bot takipçi attırıp küfürle mizah yapmaya çalışsınlar.

Arkadaşım aldı ve daha sonra MSI ve Asus 'a yöneldi. Çevremden örnek veriyorum.
Kanıt diyorum örnek diyorsunuz sizin bu dedikleriniz rivayetlerden ve şehir efsanelerdinden öteye gidemez. Al şunu incele de az bir şeyler öğren.
nitro-fury-temps-100646955-large.png

Ben size hiçbir şekilde SAPPHIRE kötü bir marka demiyorum. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ben MSI öneriyorum. Dahada yorum atmassanız sevinirim.
Şimdi de Sapphire kötü bir marka demiyorum oldu demek :) Daha kendiniz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ki... Sen MSI önermeye devam et kardeşim.

Şimdi de Sapphire kötü bir marka demiyorum oldu demek :) Daha kendiniz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ki... Sen MSI önermeye devam et kardeşim.
Ben etrafımdaki insanlardan örnek verdim sadece. Eğer AMD alacaksanız MSI ASUS gbi markalara yönelmeniz daha sağlıklı olacaktır.

MuratAbi GF dedi ben sizinle daha fazla uğraşamam hocam şuraya bi el atın. @Egehan Orçun @Because Im Batman @dgknovck @Tisy
Arkadaşım boş konuşuyosun. Adamın bilgisayarında MSI anakart ve ekran kartı olduğu için örnek verdim. İzlediğimden değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı