3800-3900 TL Sistem Tavsiyesi

Arkadaş sorduğu için yazdım, her neyse, benden bu kadar, arkadaşın önerdiği sistem şu ana kadar tartıştıklarımız içinde en iyisi(her ne kadar Vatan'da 2k'nın altında olmayan kartı 1600 Tl'ye nereden bulduğunu bilmesem de). O paraya 980 alınabiliyorsa düşünme 980 al, ha Vatan gibi bir yerden alacaksan da 390 al.

Ben sadece ekran kartı üzerinde kaygılarım var diğer türlü değişikler yapmayı düşünmüyorum. Sence hangi ekran kartı?

Ben kendim şuanda Sapphire R9 380X NITRO 4GB kullanıyorum yazılım olarak, soğutma olarak ve performans olarak memnunum. Bu yüzden ben olsam R9 390 alırdım.

Arkadaş sorduğu için yazdım, her neyse, benden bu kadar, arkadaşın önerdiği sistem şu ana kadar tartıştıklarımız içinde en iyisi(her ne kadar Vatan'da 2k'nın altında olmayan kartı 1600 Tl'ye nereden bulduğunu bilmesem de). O paraya 980 alınabiliyorsa düşünme 980 al, ha Vatan gibi bir yerden alacaksan da 390 al.

1600TL KDV hariç fiyatı, KDV en son sepet toplam fiyatına ekleniyor.

Bende r9 390 alıcam o zaman da peki msi asus hangi markayı tercih etmeliyim? Şu ekran kartını değiştiricez r9 390 yapıcaz da markayı belirlemedik ya şimdilik dursun şu sistem güzel olur herhalde?
image.png
image.png

Fan önerir misin?

İşlemcinin Model numarasının sonunda K yazmıyorsa kendi fanı vardır kutusunda, onu kullanabilirsiniz şimdilik masraf yapmanıza gerek yok. i7 6700, i5 6600, i5 6500, i5 6400, i3 6100 bunlarda genelde kutusunda stock fanıyla satılır Türkiyede. Stock fan yerine daha iyi fan almak istiyorsanız cooler master 212 412 612 vs.. alınabilir, daha önce alıp kullanmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama bunlarda bakır boruların kesintisiz doğrudan temas özelliği var. Diğer markalarda genelde sadece doğrudan temas özelliği var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı