3800-3900 TL Sistem Tavsiyesi

Arkadaşım aldı ve daha sonra MSI ve Asus 'a yöneldi. Çevremden örnek veriyorum.

Arkadaşım MSI 'ın diğer firmalara göre bir adım daha önde. Eğer youtuberlara bakacak olursa büyük bir kısmı MSI kullanıyor. Diğer markalar kötü demiyorum. MSI biraz daha önde.
Youtuberlerin canı cehenneme onlar anca maynkıraft videosu çekip kanallarına bot takipçi attırıp küfürle mizah yapmaya çalışsınlar.

Arkadaşım aldı ve daha sonra MSI ve Asus 'a yöneldi. Çevremden örnek veriyorum.
Ben size hiçbir şekilde SAPPHIRE kötü bir marka demiyorum. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ben MSI öneriyorum. Dahada yorum atmassanız sevinirim.

Ben size hiçbir şekilde SAPPHIRE kötü bir marka demiyorum. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ben MSI öneriyorum. Dahada yorum atmassanız sevinirim.
Şimdi de Sapphire kötü bir marka demiyorum oldu demek Daha kendiniz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ki... Sen MSI önermeye devam et kardeşim.

Şimdi de Sapphire kötü bir marka demiyorum oldu demek Daha kendiniz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ki... Sen MSI önermeye devam et kardeşim.
Ben etrafımdaki insanlardan örnek verdim sadece. Eğer AMD alacaksanız MSI ASUS gbi markalara yönelmeniz daha sağlıklı olacaktır.

MuratAbi GF dedi ben sizinle daha fazla uğraşamam hocam şuraya bi el atın. @Egehan Orçun @Because Im Batman @dgknovck @Tisy
Arkadaşım boş konuşuyosun. Adamın bilgisayarında MSI anakart ve ekran kartı olduğu için örnek verdim. İzlediğimden değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…