3800 Tl Sistem Önerisi

Çikilop

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Yeni bir sistem toplamak üzereyim. Daha önce r9 390 içeren bir sistem almayı düşünüyordum. Bugün böyle bir sistem oluşturdum düşünceleriniz, yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-04-07-19-31-22.png
    Screenshot_2016-04-07-19-31-22.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 320
  • Screenshot_2016-04-07-19-31-25.png
    Screenshot_2016-04-07-19-31-25.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 280
Bence oyun oynamak için sistemin diğer parçalarından kısarak GTX 980 e abanmak pek mantıklı birşey değil.Kısa sure içerisinde bir sistem atacağım buraya umarım beğenirseniz .

Bence oyun oynamak için sistemin diğer parçalarından kısarak GTX 980 e abanmak pek mantıklı birşey değil.Kısa sure içerisinde bir sistem atacağım buraya umarım beğenirseniz .

Sistem çok dengeli ve hiçbir darboğaz yaşamaz sisteminde sadece SSD disk eksik 200 liralık bir SSD disk de alırsa çok daha iyi performans alacağına inaniyorum.

İlk olarak size tavsiyem 6600 işlemciye sıvı soğutma gereksiz. Monitör almayacağım. HDD elimde mevcut. Önerdiğiniz anakart OC için uygun fakat işlemci OC için uygun değil, gereksiz. Önerin için teşekkürler.

İlk olarak size tavsiyem 6600 işlemciye sıvı soğutma gereksiz. Monitör almayacağım. HDD elimde mevcut. Önerdiğiniz anakart OC için uygun fakat işlemci OC için uygun değil, gereksiz. Önerin için teşekkürler.
Şöyle bir sistem önerebilirim.Dilerseniz ekran kartını R9 390x ile değişebilirsiniz.
awdaw.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı