4000 TL'lik PC'ye FX 8350 alırsan sevdiğinden performansı da sevdiğin gibi olur...3800 4000 değil
Ayrıca sevdiğim bir işlemci ondan dolayı
4000 TL'lik PC'ye FX 8350 alırsan sevdiğinden performansı da sevdiğin gibi olur...3800 4000 değil
Ayrıca sevdiğim bir işlemci ondan dolayı
Evt performansıda gauet güzel rx480 le beraber int de videosu var bak derim4000 TL'lik PC'ye FX 8350 alırsan sevdiğinden performansı da sevdiğin gibi olur...
Ayrıca tekrar söylüyorum konu başlığına doğru bakıp gelin 4000tl değil 3800 tl yanlış yerdesiniz4000 TL'lik PC'ye FX 8350 alırsan sevdiğinden performansı da sevdiğin gibi olur...
FX 8350 alanKardeş sen fx 8350 ye ddr4 yakıştırıyosaan onu al
FX 8350 sizin sevdiğiniz bir işlemci olabilir ama başka insanlara önermeniz normal değil çünkü o fiyattaki bir İntel işlemci rahatlıkla ezer geçer o işlemciyi bu sizin hatanız benim değil.Evt performansıda gauet güzel rx480 le beraber int de videosu var bak derim
Ayrıca tekrar söylüyorum konu başlığına doğru bakıp gelin 4000tl değil 3800 tl yanlış yerdesiniz
Ozaman ne önerirsinizFX 8350 alan
FX 8350 sizin sevdiğiniz bir işlemci olabilir ama başka insanlara önermeniz normal değil çünkü o fiyattaki bir İntel işlemci rahatlıkla ezer geçer o işlemciyi bu sizin hatanız benim değil.
Ayrıca normal değil derken ne kastedinizFX 8350 alan
FX 8350 sizin sevdiğiniz bir işlemci olabilir ama başka insanlara önermeniz normal değil çünkü o fiyattaki bir İntel işlemci rahatlıkla ezer geçer o işlemciyi bu sizin hatanız benim değil.
Ve sadece oyun oynarken değil montaj yaparken kasmayan bi işlemci aradığım için bunu seçtim olayı bilmeden bişeylersöylemeniz normal değil kötü anlamda söylemiyorum arkadaşım asla yanlış anlama fakat internette testlerini izledi oyun fatihi gibi yerlerdeFX 8350 alan
1- İ5 6400 o fiyata çok daha iyi performans veriyor.Ozaman ne önerirsiniz
Ayrıca normal değil derken ne kastediniz
Ve sadece oyun oynarken değil montaj yaparken kasmayan bi işlemci aradığım için bunu seçtim olayı bilmeden bişeylersöylemeniz normal değil kötü anlamda söylemiyorum arkadaşım asla yanlış anlama fakat internette testlerini izledi oyun fatihi gibi yerlerde
Arkadaş anlamıyor galiba bu kadar şey söylüyoruz hala FX 8350...Yeni çıkan Kaby Lake pentium işlemci FX 8350'yi FPS testlerinde geçiyor haberiniz olsun bu arada. 250 lira bandında şuan kendisi.
Ben mi diyo adını bi oku arkadaşı ona göre söyleArkadaş anlamıyor galiba bu kadar şey söylüyoruz hala FX 8350...
Yeni çıkan Kaby Lake pentium işlemci FX 8350'yi geçiyor dediğine göre ve burada sadece siz FX 8350'yi savunduğunuza göre size diyor. Ayrıca lütfen yazım kurallarına uyunuz.Ben mi diyo adını bi oku arkadaşı ona göre söyle
Hayır arkadaş ben orada onu söylediğimi zanetmiş ve ismine bakmamış bileYeni çıkan Kaby Lake pentium işlemci FX 8350'yi geçiyor dediğine göre ve burada sadece siz FX 8350'yi savunduğunuza göre size diyor. Ayrıca lütfen yazım kurallarına uyunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.