3800 TL'lik 20 adet bilgisayar toplamak

Kusura bakmayın ama okumanızda sıkıntı var herhalde. Ada 3800 Tl'ye 20 PC dememiş ki, '3800' Tl'lik 20 Adet PC demiş. Hani dalga geçmeden önce 2 kere okusanız...
Evet benim hatam pardon.
O zaman tavsiyem bu: DA-V3.5/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX570 Armor 4GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Konu sahibinden de özür diliyorum.
İşlemciyi 2600 yapın.
RAM'i 16Gb yapın ve isterseniz ekstra HDD veya SSD de ekleyin.
Tekrardan özür dilerim yaptığım büyük bir yanlış ve saygısızlık.

Son düzenleme:
Mesela bu sistemin kasasını Corsair Spec Delta yapıp, Anakartı B450 ve RAM 16GB yapıp toplu fiyat isteyerek güzel bir sistem olabilir.
Bu sistem daha iyi. Ama arkadaşın dediği gibi kasa değişmeli.
Yorumlarınız için teşekkürler yarın gösteririm değerlendiririz.Ancak İnternet sitesine güvenir mi bilmem İtopya gibi siteden nasıl para aktarımı falan yaparız?
İtopya genel olarak iyidir ama son zamanlarda şikayetler arttı. Bence alabilirsiniz.

Sadece neler yapılabileceğini görmek adına Sinerji den kabaca bir sistem aşağıdaki. Kasa daha sade ve ucuz seçilebilir, PSU aynı modelin 500W olanı seçilebilir, HDD 2TB ekledim duruma göre değiştirilebilir.
Hatta sistemleri kendilerinin toplama imkanları olacaksa her donanım için ayrı fiyat araştırılıp ucuz bulunana firmalarda bir de pazarlık yapılarak o donanımı oradan toplu almak seçenekler arasında.
Adsız.jpg

Sadece neler yapılabileceğini görmek adına Sinerji den kabaca bir sistem aşağıdaki. Kasa daha sade ve ucuz seçilebilir, PSU aynı modelin 500W olanı seçilebilir, HDD 2TB ekledim duruma göre değiştirilebilir.
Hatta sistemleri kendilerinin toplama imkanları olacaksa her donanım için ayrı fiyat araştırılıp ucuz bulunana firmalarda bir de pazarlık yapılarak o donanımı oradan toplu almak seçenekler arasında.
Eki Görüntüle 448872

Hocam önerin çok iyi olmuş. Cafe için toplanacağından kasanın kozmetik olarak görünüşü pek önemli değil bence de ama bütçe varsa Corsair Carbide Spec Delta çok şık durur. Ki zaten satıcı ile görüşüp toplu alımda indirim yapılabilir. Bu arada arkadaşın da topladığı sistemdeki gibi Ram en az 16GB olmalı. 8GB Ram kesinlikle yetmiyor eğer öyle bir tavsiye görürseniz baştan eleyin derim. Mesela ben Pubg'de FPS drop yiyordum ve bugün Ram eklemesi yaptım, oyun yağ gibi akıyor artık. Umarım işiniz rast gider hayırlı kazançlar şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı