3800 TL'ye oyuncu monitör önerisi

Bütçe
3800
Bu fiyata bu yenileme hızında zor. Çok da takılmaya gerek yok bence bu klasmandaki panellerde çok fark yok isme bakmamak lazım. Verdikleri kağıtüstü değerler neredeyse her zaman sahte.

IPS diyor güzele benziyor marka hakkında şiakyet var mı bak yoksa çok al bence güzel ürünmüş no name markalara çok yargınız olmasın zaten panelleri firmalardan alıyorlar.
İnceleme videolarina bakıp karar verilebilir evet.

Oyuncu monitörü için IPS panel daha iyi olmaz mı?

IPS o fiyata zor hem de VA veya TN al ama ms düşük olsun daha iyi he bu arada bunlar rekabetçi oyun için söylüyorum yoksa kontrast ve renk uzayı falan yüksek olsun.

Bence Gamepower bak hikaye oyunu oynayacaksan ms çok önemli değil yeter ki 27 inç falan olsun bir de IPS olup kontrastı renk uzayı falan iyi olsun ve eğimli olsun ama rekabetçi oyunlar oynuyorsan ekran küçük olsun 24 inç TN veya VA al 1 ms altı daha iyi olur 0.5 ms var Gamepower'ın ve eğimli olmayacak 24" olacak ayrıca hikaye oyununda illaki IPS almak zorunda değilsin VA da alabilirsin.

IPS o fiyata zor hem de VA veya TN al ama ms düşük olsun daha iyi he bu arada bunlar rekabetçi oyun için söylüyorum yoksa kontrast ve renk uzayı falan yüksek olsun.

Bence Gamepower bak hikaye oyunu oynayacaksan ms çok önemli değil yeter ki 27 inç falan olsun bir de IPS olup kontrastı renk uzayı falan iyi olsun ve eğimli olsun ama rekabetçi oyunlar oynuyorsan ekran küçük olsun 24 inç TN veya VA al 1 ms altı daha iyi olur 0.5 ms var Gamepower'ın ve eğimli olmayacak 24" olacak ayrıca hikaye oyununda illaki IPS almak zorunda değilsin VA da alabilirsin.
Attım ya IPS

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı