38000 TL otomatik vites araba önerisi

Bütçe iyi bir araç için kısıtlı olduğundan bütçeye göre araç seçimi yapmak istedik. Şu an Corsa 2013 kullanıyoruz. Sedan olursa elbette daha iyi olur ancak o zaman da fiyat yükseliyor. Fluence modeline bakacağız. Teşekkürler öneri için.
 
Hocam direkt şunu alın diyemem ama ne yapmamanızı söyleyeyim. 1.4 benzinli motorlardan uzak durun cebinize yazık olur. Benzinli düşünüyorsanız 1.2 TSI motorları tercih edebilirsiniz. Dizelde sınır yok tabii :) Araçtan donanımsal beklentinizi yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim.
 
Benzinli düşünmüyoruz. Olursa LPG veya dizel ancak dizel olursa bu bütçede KM yüksek olacağından pek tercih etmemek niyetindeyiz. Şu anki Corsa da dizel ve 145 binde. Bu da yüksek geldiği için satmak niyetindeyiz.

3 kişilik aile kullanacak. Abim aracın geniş olması taraftarı. Aynı zamanda eski bir araca binmek de istemiyor. :) Bu bütçede zor olduğundan tercih alanını geniş tutmak istedim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı