3800TL Sistem Toplama

Vatan’da 3,5 Türk Lirası olması gereken şey 5 Türk Lirası’na satılıyor. Oradan alırsanız fiyatını hak etmeyen bir sistem almış olursunuz.

İşlemci 914 TL
ANAKART 494 TL
Ram 649 TL
Ekran Kartı 1217 TL
Kasa 265 TL
HDD 282 TL
Hepsi toplam 3.824TL yapıyor. Güç kaynağına para yetmiyor. Eğer Vatan şart olmasaydı çok daha iyi sistem toplanabilirdi. Biraz daha para biriktirip şu PSU (355TL) ile alıp kullanabilirsiniz.
O Ekran kartına, 1200 TL? 4 GB VRAM, olabilecek bir ekran kartı değil. Güç kaynağı nerede? Yıl 2018, 500 GB HDD ve 32 MB. @Minatodr1 Benim sistemi alın.

@Neki Sanırım yazıları tam okumuyorsun :) yanlış anlama sırf burada değil gerçek hayatta bu yüzden canın sıkılabilir senin iyiliğin için diyorum. Tabii ki senin önerin daha iyi. Konuyu açanın yazdığı ile benim yazdığımı baştan sona tekrar okuman daha iyi olur (y)

@Neki Sanırım yazıları tam okumuyorsun :) yanlış anlama sırf burada değil gerçek hayatta bu yüzden canın sıkılabilir senin iyiliğin için diyorum. Tabii ki senin önerin daha iyi. Konuyu açanın yazdığı ile benim yazdığımı baştan sona tekrar okuman daha iyi olur (y)
Ben de, Vatanbilgisayar'dan topladım ne farkı var? Ekran kartını başka siteden alsa ne olur? Baba bu dediği illa ki olur. RX 560 alamaz ise GT 1030 alabilir. Gayet iyi de, okudum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı