380Hz monitor almak mı iPhone almak mı?

Dun bu soruyu sormuştum ama bazı şeyleri söylemeyi unutmuşum. Ben bir lise öğrencisiyim ve sadece ara tatillerde PC bakabiliyorum, bazen sadece 2 ara tatil bakabiliyorum ve bu yüzden telefonu daha fazla kullanıyorum. Valorant, CS, Fortnite LoL gibi oyunlar oynuyorum. Sizce üst segment mouse mu, 380Hz monitor mu yoksa iPhone 15 mi almalıyım?

Sistemin ne şu anki kullandığın sistem ve bütçe?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitöre gerek yok bence IPhone 15 bana kalırsa güzel bir telefon değil ama monitör yerine telefonu tavsiye ederim

Güzel 4060 Ti ve işlemci değişimi. Bir de PSU unutmadan. Monitörün gayet iyi.
Size bikac soru daha sormak istiyorum mantıklı birisiniz.ben 3 yıla pc değişcem gibi duruyor inşallah 3 yıl sonraki en iyi pcyi dizicem.simdi pc ye az bakabildigim icin sizce i 15 mi yoksa ekran karti,cpu,psu değişimi mi?ne derseniz onu yapıcam gibi duruyor.

Bence i15 kesinlikle alınmaz. En azından şu hatalı haliyle. 380hz monitör için fazla. Profesyonel değilsen ortalama bir mouse iş görür. Bence zaten liselisin. Iphone13 çekip kalan parayı yiyebilirsin.:)
İ15 nesi hatalı neler bilmiyorum eğer ciddi hatalrsa bana telefon önerebilir misiniz?

Size birkaç soru daha sormak istiyorum mantıklı birisiniz. Ben 3 yıla PC değişeceğim gibi duruyor inşallah 3 yıl sonraki en iyi PC'yi dizeceğim. Simdi PC'ye az bakabildigim icin sizce i 15 mi yoksa ekran karti, CPU, PSU değişimi mi? Ne derseniz onu yapacağım gibi duruyor.

İ15 nesi hatalı neler bilmiyorum eğer ciddi hatalrsa bana telefon önerebilir misiniz?

Bilgisayarınızı yükseltmeniz bence daha iyi olur. Telefonunuzu iPhone 13 veya 12 Pro Max alsanız 3-4 sene daha rahat kullanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı