39 ortalama ile sınıfı geçer miyim?

8.sınıf iken diyecektim
@onurkagan söyle oynadın mı yalan söyleme çalışmış isen pek inanmam ama gerçekten çalışmış iseniz gerçekten sizin için çok kötü.
Çalışması veya oyun oynaması seni ilgilendirmez. Sorusunu cevaplayacaksan cevapla, cevaplamıyorsan boşa salça olma! Konudan çıkman yeterli.

Ders katılım 90 100 olmazsa h.o sınıfta kaldınız gg.
Ders çalışsaydın bunlar olmazdı bırak PC demiyor mu annen.
Derse elimden geldiğince müdahil oluyorum fakat çocukluğumdan beri dikkat dağınıklığı problemim olduğundan dolayı evde pek derse odaklanamıyorum.
Ama tonguç falan izleyeceğinede CS:GO Valorant 1 2 tur oynarım diyor ama 3 4 saat PC kendimden biliyorum 1 dönem puanlarından 😀 neyse seneye artık diyeceğiz bir de hocaya 1 lt yağ götürür ise sınav notları tavan yapar.
Hayatımda hiç CS:GO - Valorant gibi oyunlara kendimi vermedim. Beceremezdim zaten. Kendimi bildim bileli tek hayalim polis olmaktı. Hala da istiyorum fakat TYT'de başarı göstermem gerekiyor. TYT'ye girmek için de sınıfı geçmem gerekiyor. Bu yazıyı sadece bilgi amaçlı yazdım. Lise okuyup, bitirmiş insanlar ile bilgi alışverişi yapmak en iyisi diye düşündüm. Sayısal derslerde zaten başarısızım. Hocalar ile dönem sonunda nasıl bir konuşma yapmalıyım? Sözlü notları için ekstradan ''köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeli miyim?'' gibi sorulara cevap arıyorum. Ailem ile sorunlar yaşadığım için onlardan pek destek almak istemiyorum. Bu durumda da böyle çözümler arıyorum. Umarım sorunumu anlamışsındır.

Konu açan kişi soralım oynadımı %99 oynadı.

Şu an lise 1 ortalama 70.

Ne oldu hocam işte herkes sizin gibi değil, ekstra olarak Allah ailene yardım etsin.
Derse elimden geldiğince müdahil oluyorum fakat çocukluğumdan beri dikkat dağınıklığı problemim olduğundan dolayı evde pek derse odaklanamıyorum.

Hayatımda hiç CS:GO - Valorant gibi oyunlara kendimi vermedim. Beceremezdim zaten. Kendimi bildim bileli tek hayalim polis olmaktı. Hala da istiyorum fakat TYT'de başarı göstermem gerekiyor. TYT'ye girmek için de sınıfı geçmem gerekiyor. Bu yazıyı sadece bilgi amaçlı yazdım. Lise okuyup, bitirmiş insanlar ile bilgi alışverişi yapmak en iyisi diye düşündüm. Sayısal derslerde zaten başarısızım. Hocalar ile dönem sonunda nasıl bir konuşma yapmalıyım? Sözlü notları için ekstradan "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeli miyim?" gibi sorulara cevap arıyorum. Ailem ile sorunlar yaşadığım için onlardan pek destek almak istemiyorum. Bu durumda da böyle çözümler arıyorum. Umarım sorunumu anlamışsındır.

Hocam sınav notlarınız girilmediyse hala bence geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ne oldu hocam işte herkes sizin gibi değil, ekstra olarak Allah ailene yardım etsin.

Hocam sınav notlarınız girilmediyse hala bence geçebilirsiniz.
Son sınavlar yeni başladı ve ayın 12'sinde sona erecek. Hala şansım var gibi fakat hocalar çok kötümser davranıyor. Pandemi döneminde herkes bir üst sınıfa sorgusuz geçirildiği için, herkesi bırakma hevesindeler. Ben de burada öğrenci olan, mezun olmuş veya deneyimi olan insanlardan bilgi alma peşindeyim. Umarım dediğiniz gibi olur ve becerebilirim.

Son sınavlar yeni başladı ve ayın 12'sinde sona erecek. Hala şansım var gibi fakat hocalar çok kötümser davranıyor. Pandemi döneminde herkes bir üst sınıfa sorgusuz geçirildiği için, herkesi bırakma hevesindeler. Ben de burada öğrenci olan, mezun olmuş veya deneyimi olan insanlardan bilgi alma peşindeyim. Umarım dediğiniz gibi olur ve becerebilirim.

Proje performans falan derken notlarınızıda 50 olursa geçersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı