39 ortalama sözlülerle ve 2. sınavlarla sınıfı geçmeye yeter mi?

Umarım halledebilirsiniz hocam. Kendinize güveninizi asla kaybetmeyin.

Teşekkürler hocam. Hocam peki teşekkür falan konuşuyoruz da inşallah sınıfta kalma durumum olmaz. Daha 2.sinavlar var ve sözlüler verilmedi öyle bir şey olacağını düşünmüyorum

Teşekkürler hocam. Hocam peki teşekkür falan konuşuyoruz da inşallah sınıfta kalma durumum olmaz. Daha 2.sinavlar var ve sözlüler verilmedi öyle bir şey olacağını düşünmüyorum
Sınıfta kalmazsınız hocam merak etmeyin. Hatta teşekkürü garanti alırsınız bence. Azimle çalışın, hocalarla aranızı iyi tutun, derste sorulan sorulara cevap vermeye çalışın. Cevabınız yanlış bile olsa en azından fikir yürütün, sözlü notlarınız yüksek gelsin.

Hocam 11'de trigonometri vardı basit konudur yaparsınız. Kişiye göre değişir ama fizik dersinden korkardım ben. 11 fizik en zor ders diye biliyorum lisedeki kitapları bile çok kalındı.

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim en zorlandığımız konulardan biri trigonometri. Hoca da zor sorunca dersi geçme durumum %1 falan oluyor.

Sınıfta kalmazsınız hocam merak etmeyin. Hatta teşekkürü garanti alırsınız bence. Azimle çalışın, hocalarla aranızı iyi tutun, derste sorulan sorulara cevap vermeye çalışın. Cevabınız yanlış bile olsa en azından fikir yürütün, sözlü notlarınız yüksek gelsin.

Sağ olun hocam içime su serptiniz Allah razı olsun.

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim en zorlandığımız konulardan biri trigonometri. Hoca da zor sorunca dersi geçme durumum %1 falan oluyor.

Sağ olun hocam içime su serptiniz Allah razı olsun.
Trigonometri dediğiniz 1 birimlik çember üzerinde yapılan işlem gözünüzde büyütüyorsunuz. Yaparsınız sıkıca 1 haftanızı verin bakın nasıl halloluyor. Ama şunu kabul etmeliyim 11 Matematiğin en zoru Trigonometri.

Trigonometri dediğiniz 1 birimlik çember üzerinde yapılan işlem gözünüzde büyütüyorsunuz. Yaparsınız sıkıca 1 haftanızı verin bakın nasıl halloluyor. Ama şunu kabul etmeliyim 11 matematiğin en zoru trigonometri.

İlginiz için teşekkür ederim. Önümdeki 1 haftayı trigonometriye harcamayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı