390 TL'ye bilgisayar kasası önerisi

Bütçe
390
Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)

Steelpower çok hoşuma gitti hem ön tarafı mesh fakat malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum.

Bu kasayı almanı kesinlikle önermiyorum. Kendim bir hata edip aldım ve maalesef hala kullanmaktayım. Aşırı dar olduğu için kablolama vs. yapmak çok zor ayrıca malzeme kalitesi çok kötü gerek öndeki ızgara gerek diğer materyaller olsun beş para etmez. Jak takıp çıkarırken elimde kalacak hissi veriyor. O parayı kesinlikle hak etmez eğer durumun yoksa bekle alma biraz daha para biriktir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemeleri olumlu, bu kasaya bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemeleri olumlu, bu kasaya bakabilirsin.

İçinden fan çıkmadığı için fan almak lazım bir de. Egzoz fanı bile yok maalesef. Şu an steelpower alacağım gibi duruyor.

İçinden fan çıkmadığı için fan almak lazım bir de. Egzoz fanı bile yok maalesef. Şu an steelpower alacağım gibi duruyor.
Fan ilavesi olan kasalar belirttiğin fiyat aralığında çok sağlam olmadığı için bu tarz bir model önerdim. Kısa zaman içinde lazım ise dediğin model de olabilir.

Bütçeyi biraz arttırıp bunu almanızı öneririm:
Arttıramazsanız buna bakabilirsiniz:

Bütçeyi biraz arttırıp bunu almanızı öneririm:
Arttıramazsanız buna bakabilirsiniz:

Eğer bu PSU iyise CV550 yerine bunu tercih edip kasayı değiştirebilirim. Bütçem 100 TL daha artmış olur böylece.

Eğer bu PSU iyise CV550 yerine bunu tercih edip kasayı değiştirebilirim. Bütçem 100 TL daha artmış olur böylece.
İyi değil, uzun vadede sorun çıkarır. CV550 çok daha iyi bir PSU. Bütçeyi 30TL aşıp Diamond Pro + CV550 almanız en mantıklısı gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı