3900X vs 5900X

:) 5000 serisi zaten efsane o yüzden hiç intele bakmadım bile :) Oyuncular arasında 5600X bayağı popüler bir işlemci olmuş. Benim oyun oynamaya pek vaktim kalmıyor işten güçten o yüzden güçlü bir altyapı olsun kafam rahat olsun derdinde biriyim :) Oyun oynanacaksa belki bi PUBG arkadaşlarla yada LOL onun dışında oyun geçmişimde pek yok zaten :) After effects ve Premiere Pro kullanmayı öğreniyorum bi yandan işte YouTube için videolar falan hazırlamak için.

5800X tavsiye edilmiyor çok fazla ısınma sorunu var diye gördüm birkaç yerde. 3800X gibi gereksiz bana göre.

Ben kullanıyorum ve hiçbir zaman ısınma sorunu yaşamadım işlemcinin içinden geçsem bile.

İşlemcinin içinden neden geçiyorsun hocam 😳, yere bırak o işlemciyi! Soğutucunuz neydi? 4.8‘e kadar falan OC oluyordu sanırım. O frekansta alacağı skorları merak etmiyor da değilim hani.

MSI Mag Core Liquid 360R ile kullanıyorum. İşlemci OC halde içinden geçilmiş şekilde 55 görüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı