3950X Almaya Değer mi?

Daha fazla  
Merhaba, kısa bir süre önce konu olarak da açtığım bir yakınıma topladığımız 2080 Ti ve 3900X tabanlı sistemin neredeyse bütün parçaları hazır. Henüz 15 gün geçmediği için işlemciyi iade edip 3950X'i beklemek sizce değer mi? 1 ay daha beklemek doğru olur mu yoksa ciddi bir performans farkı olmaz mı aralarında?

Bu kadar geç çıkacağına göre ciddi bir performans artışı olacak gibi gözüküyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Ancak fiyat konusu nasıl olur bilemem. Gerçi 2080 Ti sistem dizecek arkadaş bir zahmet o farkı da ödesin :D

Güç gerektiren işlerinizi daha kısa sürede halledersiniz doğal olarak, sonuçta 16C32T, bütçe sorunu yok ise alınabilir ancak ilk çıkış fiyatı bir tık fazla gibi geldi bana, THRP 3.Nesil daha sonra çıkacağı için sanırım bundan ne kadar kazanırsak demiş de olabilirler sonuçta güçlü işlemci.

3900X bile rahatça %25 civarı toplam güç olarak fark atabiliyor, 3950X in gücünü siz düşünün :) Ki 9900X 1000 dolar civarı yanlış bilmiyorsam, 3950X %75'e varan farkla daha güçlü olacak ve 750 dolar.

Merhaba, kısa bir süre önce konu olarak da açtığım bir yakınıma topladığımız 2080 Ti ve 3900X tabanlı sistemin neredeyse bütün parçaları hazır. Henüz 15 gün geçmediği için işlemciyi iade edip 3950X'i beklemek sizce değer mi? 1 ay daha beklemek doğru olur mu yoksa ciddi bir performans farkı olmaz mı aralarında?
Sonuç olarak ne yaptınız ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı