3D animasyon en kolay nasıl yapılır?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller. 5-10 dakikalık kendi çapımda bir çizgi dizi yapmak istiyorum.
Neden 3D seçtin derseniz çizim yeteneğim hiç yok çünkü.

En kolay 3D animasyonu nasıl yapabilirim?

(Hazır model kullanacağım.)

5-10 dakikalık çizgi dizi yapman birkaç ayını alır yeni başlıyorsan. Programı öğrenmesi var, modelleri oluşturması veya bulması var, karakterlere animasyon eklemesi var, hatalar var, var da var yani.
Ayrıca güçlü ekran kartına sahip bir bilgisayarın yoksa 3d animasyonu unut direkt.

Herkese iyi sosyaller. 5-10 dakikalık kendi çapımda bir çizgi dizi yapmak istiyorum.
Neden 3D seçtin derseniz çizim yeteneğim hiç yok çünkü.

En kolay 3D animasyonu nasıl yapabilirim?

(Hazır model kullanacağım.)
Unity nin Simple modelleri iyi olabilir. Neredeyse her Mobil oyunda olan o kübik insanlar... Eğer programa bilmiyorsanız işiniz biraz zor olabilir hocam.

5-10 dakikalık çizgi dizi yapman birkaç ayını alır yeni başlıyorsan. Programı öğrenmesi var, modelleri oluşturması veya bulması var, karakterlere animasyon eklemesi var, hatalar var, var da var yani.
Ayrıca güçlü ekran kartına sahip bir bilgisayarın yoksa 3D animasyonu unut direkt.

Laptoptan yapacağım harici ekran kartı yok. Öyle aman aman bir şey olmayacak zaten giriş-ortalama seviyesi bir şey olacak. Karakter modellerimi indirdim hazır yani. Programı maalesef bilmiyorum.
Sistemimi de belirteyim;

Ryzen7 7730u
16 GB RAM
Vega 8 Ekran kartı(dahili)
512 GB SSD

Technopat Haberler

Geri
Yukarı