3D baskı destek sökülmüyor

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ELEGOO neptune 4 Plus yazıcım da logolu bir bir baskı alıyorum fakat altta ki yatağın sadece kenarları geliyor ben bunu komple alabilir miyim? @Siyah Martı hocam cevap verirseniz çok sevinirim.

1719843311808.png

1719843348438.png

Ek olarak Support ayarlarım:

1719843482660.png

1719843493923.png

Parçanın tabanı tablayla temas ettiğine göre raft kullanmana gerek yok, hatta bu model için yanlış bir seçim. Ben raft hiç kullanmıyorum.

Prusaslicer'da parça ismine sağ tıklayınca açılan menüde add part-->box seçip yazıların olduğu kısmı örtecek şekilde uygun ölçülerde pozisyonlayınca o yazılar gözükmez, Orca'da da vardır benzer özellik.

Ya da Mesmixer'da yazıları seçip erase and fill yapıp sonrasında STL olarak export edebilirsin.

Screenshot 2024-07-01 180350.png

Benim ayarlarım modele göre değişiyor, bunlarla sürekli oynamak gerekebiliyor. Sendeki modelde supporta gerek de yok gibi duruyor.

Parçanın tabanı tablayla temas ettiğine göre Raft kullanmana gerek yok, hatta bu model için yanlış bir seçim. Ben Raft hiç kullanmıyorum.

Prusaslicer'da parça ismine sağ tıklayınca açılan menüde add part-->box seçip yazıların olduğu kısmı örtecek şekilde uygun ölçülerde pozisyonlayınca o yazılar gözükmez, Orca'da da vardır benzer özellik.

Ya da Mesmixer'da yazıları seçip erase and fill yapıp sonrasında stl olarak export edebilirsin.

Eki Görüntüle 2238444

Benim ayarlarım modele göre değişiyor, bunlarla sürekli oynamak gerekebiliyor. Sendeki modelde supporta gerek de yok gibi duruyor.

Support zaten kapalıydı ben Raft ayarını zorunlu bir ayar sanıyordum. Bu arada hocam Japon yapıştırıcısından biraz daha yüksek yoğunluklu bir yapıştırıcı tavsiyeniz var mı?

Önemli değil. Slicerların dokümanlarına bakarsan temel oluşturabilirsin.

Hocam çok sağ olun sizin sayeniz de şu Raft olayını hallettim ve artık aralar da boşluk sorunu yaşamıyorum. Ayrıca önerdiğiniz yapıştırıcı cidden çok güzelmiş modeli kırmadığın sürece çıkmıyor.

1719952943045.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı