- Makaleler
- 2
Cevap verildi ve sipariş alındı.Aktif mi? en fazla 40x40mm olacak bir motor cikartmamiz gerekiyor. Uygun fiyatli olursa 4 adet cikartacagiz.
Telegram'dan ulastim.![]()
Son düzenleme:
Cevap verildi ve sipariş alındı.Aktif mi? en fazla 40x40mm olacak bir motor cikartmamiz gerekiyor. Uygun fiyatli olursa 4 adet cikartacagiz.
Telegram'dan ulastim.![]()
Şimdiden kolay gelsin hocam.Ürünler elime ulaştı. Arkadaş her konuda yardımcı oldu sağ olsun. Kargoyu gerçekten özenle çift olacak şekilde paketlemiş. Kesinlikle güvenilir.
3D baskı fırçasız motor parçaları:
Eki Görüntüle 1106191
Hocam eğer elinizde STL dosyası varsa Telegram ya da buradan paylaşabilir misiniz? Dosya olmadan fiyat çıkarmam mümkün olmuyor.@NothingGood selam hocam, böyle bir heykel basabilir misiniz? Eki Görüntüle 1114158
Biraz fazla detaylı gelir sanırım ama yapma imkanınız var mı? Ücret hakkında bilgi de verirseniz sevinirim.
Hocam dosyası yok maalesef. Çizimlerini yapıyor musunuz yoksa bizim mi çizimleri yaptırmamız lazım.Hocam eğer elinizde STL dosyası varsa Telegram ya da buradan paylaşabilir misiniz? Dosya olmadan fiyat çıkarmam mümkün olmuyor.
Hocam isterseniz detayları Telegram'dan konuşalım. Elimde tasarım dosyası var.Hocam dosyası yok maalesef. Çizimlerini yapıyor musunuz yoksa bizim mi çizimleri yaptırmamız lazım.
Mesaj gönderdim hocam.Hocam isterseniz detayları Telegram'dan konuşalım. Elimde tasarım dosyası var.
Telegram:Serhat
Telegram:Serhat
Tasarım elinizde var mı? Çünkü bu tasarımın fiyatı 18.59 Euro.Hocam Instagram var mı? Bende Telegram yok çünkü.
@NothingGood Download STL file Loki Suited • 3D printing model ・ Cults bu ne kadar olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.