Kapalı 3D Baskı Hizmeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün @NothingGood hocamdan rica ettiğim Hollow Knight maketi ulaştı. Kısa bir inceleme yazmak istedim.

1662448954_preview_The_Knight_(1).png

(Knight)

Model Hakkında:

3D baskı ile oluşturulan ürünlerde en çok dikkatimi çeken ve rahatsız olduğum şey katman çizgileriydi. Bana gelen makette kesinlikle katman çizgileri belli olmuyor. Profesyonel plastik enjeksiyonla yapılmış bir ürün gibi gözüküyor.
DSCF6098.jpg
DSCF6099.jpg


İstediğim model farklı dokularda yüzeylerden oluşuyor. Beyaz olan kısım oyunda kemikten oluştuğu için ona göre hafif pürüzlü beyaz bir yüzeye sahip olması gerekiyordu. Buna çok dikkat ederek boyanmış. Hafif bir doku var yüzeyde, oldukça gerçekçi. Her parça olması gereken dokuda ve renkte boyanmıştı. Özenilmiş olduğu belliydi.

Modelin arkasında kılıcı var, özellikle belirtmemiş olmama rağmen arkadaş (sanırım oyunu oynadığı için :D ) kılıcı özenle metalik bir renge boyamış. Bu da modele çok hoş bir hava katmıştı.

Paketleme:

Böyle bir paketlemeyi ben Amazon'da bile görmedim. Model balonlu poşete sarılmıştı. Bu poşet de tam modele göre kesilmiş bir çerçevenin içine konmuştu. Bu çerçeve de alttan ve üstten kalın tabakalarla kapatılmıştı. Bu tabakalar da balonlu poşete sarılıp içinde sallanmayacağı bir kutunun içine konmuştu. Kargocular paketle maç yapsalar bile bir şey olmazdı modele. Kılıcı da kırılmasın diye ayrı bir şekilde koymuştu pakete. Bunu düşünmesi de çok hoş.

WhatsApp Image 2022-06-11 at 21.38.51 (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-06-11 at 21.38.52.jpeg
WhatsApp Image 2022-06-11 at 21.38.51.jpeg


Genel Fikrim:

Sonuç olarak @NothingGood hocam ürünü kendisi için yapıyor gibi bastı, boyadı, detaylarıyla tek tek uğraştı, her soruma, fikrime tek tek cevap verdi, istediğim değişikliklerde yardımcı oldu. Yaptığı model gerçekten harika. Buradan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gönül rahatlığı ile istediğiniz modellerinizi, baskılarınızı talep edebilirsiniz. Gayet ilgili ve özenli bir arkadaş. 10/10.

Bir kaç fotoğraf:

DSCF6102.jpg
DSCF6095.jpg
DSCF6105.jpg
 
Beğenmenize çok sevindim. Fanusun içinde oldukça hoş duruyor. İyi günlerde sergilemeniz dileğiyle. :D
 
Hocam az önce konuştuk dosyayı buraya atmamı söylemiştiniz. Dediğim gibi parça direksiyon ile direksiyon seti arasında adaptör görevi görecek ve direksiyonu çevirdikçe baskıya maruz kalacak. Buna göre kırılmayacak ama fiyat olarak da fazla çıkmayacak şekilde kaça yaparsınız?
 
Hocam az önce konuştuk dosyayı buraya atmamı söylemiştiniz. Dediğim gibi parça direksiyon ile direksiyon seti arasında adaptör görevi görecek ve direksiyonu çevirdikçe baskıya maruz kalacak. Buna göre kırılmayacak ama fiyat olarak da fazla çıkmayacak şekilde kaça yaparsınız?
Kargo dahil şekilde 45 TL'ye yapabilirim. Elimde antrasit ve mavi renk var.
 
Son düzenleme:
Screenshot_20220624_173317_com.performance.meshview.jpg


Rengi zamanla atmayacaksa sorun yok hocam. Bir de dosya üzerinde oynama yapabilir misiniz bilmiyorum ama ekran görüntüsünüz attığım yönde 2 cm kadar yükseltebilir misiniz? Yükseltebilirseniz yeni fiyat kaç olur? Başta aklıma gelmedi söylemek kusura bakmayın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı