TYT 80 net nasıl yapılır?

Hocam eksiğinizi siz söylemişsiniz zaten geometri. branş denemesi olarak toprak veya matematiğin ilacı denemelerinden birini çözebilirsiniz. Unutmayın netler deneme çözdükçe değil denemeleri analiz edip, çözümleri izleyip, eksik kısımlar çalışarak artar.

Bir şey daha soracagim, gunde kac ders calisilmali? Ben dersleri gunlere bolemiyorum her gun her dersi calismaya calisiyorum o da olmuyor. Şu anda AYT matematige de AYT fenin butun derslerine de başladım, gunlere nasıl bolebilirim bunlari TYT dersleriyle beraber?

Bir şey daha soracagim, gunde kac ders calisilmali? Ben dersleri gunlere bolemiyorum her gun her dersi calismaya calisiyorum o da olmuyor. Şu anda AYT matematige de AYT fenin butun derslerine de başladım, gunlere nasıl bolebilirim bunlari TYT dersleriyle beraber?
Gri koç çok güzel anlatmış. TYT adına biraz daha esnek olabilirsin ama AYT'de 2 ders ideal. AYT'de çalışacağın derse en az 1,30 saat ayır.

Gri koçu izledim. Haftada 2 gün kimya 2 gün biyoloji az değil mi AYT için?
Yaptığı program örnektir yani bunu al uygula demiyor. Zaten program kişiye özgü olur, en iyi programı da kendin yaparsın.

Dediğim gibi her güne 2 ders AYT koysan haftada(1 gün tatil) toplam 12 ders seçme hakkın olur. Matematik-Fizik-Kimya olduğunu düşünürsek 6 - 3 - 3 şeklinde çalışırsın, her ders de 1,30 saat sürse 9 - 4,30 - 4,30 saat olur her gün de biyolojiye 30dk çalışsan o da 3 saat olur.

Yani bu şekil hesap yapa yapa programını hazırla buraya at varsa eksiklerini tamamlarız. Yalnız program yapmak 1 hafta sürmez 2-3 saatte halledebilmen gerekir eğer yapamazsan internetten beğendiğin bir programı veya yapay zekadan yaptırdığın programı at.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı