3D eski sığınak çalışması

Yavaş yavaş kamera tünelin sonuna doğru hareket etse daha da iyi olurdu. Bu yapılabilir mi bilmiyorum. Ancak dümdüz robot gibi değil de sanki biri yürüyormuş gibi hafif sallanarak.
Oda yapılabiliyor. Hatta aklımda vardı yani kameranın oynaması yada titremesi falan ama bunu test amaçlı yapmıştım ve beğendim. İleride kamera hareketlendirme yapabilirim. Öyle bir düşüncem var. Daha önce denemişliğim de var.

KIVILCIM, evet teşekkür ederim, elektrik ve kıvılcım efekti eklenebilir.

Kamera efektide bayağı hoş olurdu bu arada @Zorzanaat hocam, ücret karşılığında 3D model yapıyor musunuz?
Şuan da hem işe gidiyorum hemde Kpss sınavına çalışıyorum o yüzden fazla zamanım kalmıyor. Sınavdan sonra daha fazla ağırlık vereceğim.

Bir ara yıldırım efekti yapmıştım ona benzer bir efekt kablo bitimine tabi yapılabilir.
Hatta geçen yıllarda su akan boru animasyonu yapmıştım hâlâ duruyordu sanırım onu patlayan boru niteliğinde bile entegre edebilirim ama işte bunlar zaman istiyor .d.

Şuan da hem işe gidiyorum hemde Kpss sınavına çalışıyorum o yüzden fazla zamanım kalmıyor. Sınavdan sonra daha fazla ağırlık vereceğim.

Bir ara yıldırım efekti yapmıştım ona benzer bir efekt kablo bitimine tabi yapılabilir.
Hatta geçen yıllarda su akan boru animasyonu yapmıştım hâlâ duruyordu sanırım onu patlayan boru niteliğinde bile entegre edebilirim ama işte bunlar zaman istiyor .d.
Kolay gelsin o zaman hocam.

Yaparsam zaten paylaşırım ama bu çalışma üzerine farklı eklemeler yapacağım.

distopikmekan.png
K-KORİDOR (1).png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı