Evet hocam, C#'a göre öğrenmesi daha zor bir dil.C++ daha zor bir dil değil mi C#'a göre.
Biz yapamaz demedik yüksek grafikli oyunlar için Unreal Engine daha iyi olur dedik zaten daha başlangıç seviyesi için Unity yeterli.Yapılır hocam yapılır.
Evet hocam, C#'a göre öğrenmesi daha zor bir dil.C++ daha zor bir dil değil mi C#'a göre.
Biz yapamaz demedik yüksek grafikli oyunlar için Unreal Engine daha iyi olur dedik zaten daha başlangıç seviyesi için Unity yeterli.Yapılır hocam yapılır.
Biz yapamaz demedik yüksek grafikli oyunlar için Unreal Engine daha iyi olur dedik.
Daha iyi ve daha kaliteli derken ne demek istiyorsun? Bana göre hala Unity ile CoD 2 seviyesinde oyun yapılamaz demek istiyorsun. Ya Türkçen çok kötü ya da hala aynı fikri beyan ediyorsun.Unreal Engine ile yapmanızı öneririm, daha kaliteli işler ortaya koyabilirsiniz.
Bu bilgi önceden de vardı kesinlikle sonradan eklenmedi.Unity ile de yapabilirsiniz.
Çok yüksek grafikli bir proje yapmayacağını belirtince bende düzenledim bu özellik zaten bu yüzden var.Bu bilgi önceden de vardı kesinlikle sonradan eklenmedi.![]()
Çok yüksek grafikli bir proje yapmayacağını belirtince bende düzenledim bu özellik zaten bu yüzden var.
Oyun yapmak için orta düzey bir yazılım bilgisi yeterlidir, ilk defa programlamaya başlayacaksanız ilk önce algoritmayı halledin ardından C# ile Unity'de orta düzey oyunlar yapabilirsiniz.Peki illa oyun yazmak için ileri düzey bilgi lazım mı yoksa normal düzeyde C++ yeterli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.