3D printer için model kütüphanesi önerisi

secraton

Decapat
Daha fazla  
Yazıcıda basmak için ücretsiz 3D modeller içeren site önerebilir misiniz? Ayrıca 3D yazıcılarda kendini geliştirmek isteyen birisine önerdiğiniz video veya eğitimler var mı?
Printer: Bambu Lab A1

Piyasada birçok 3D model sitesi bulunuyor, ancak ben neredeyse yalnızca Thingiverse kullanıyorum. Figür konusunda biraz geride kalsa da, site içinde gezinmek gerçekten çok keyifli. Yine de farklı alternatifler arayanlar için birkaç öneri bırakıyorum:

1. Thingiverse

• 3D yazıcı kullanıcıları için en popüler platformlardan biri.
  • Çok geniş bir kategoriye sahip: dekorasyon, araç gereçler, oyuncaklar vs.

2. MyMiniFactory

• Kaliteli ve doğrulanmış modeller içerir.
  • Oyun figürleri, sanat eserleri ve eğitim modelleri gibi çeşitli içerikler bulabilirsiniz.

3. Cults

• Hem ücretsiz hem de ücretli modeller sunar.

4. Printables

• Prusa tarafından oluşturulan bir platform.
  • Güvenilir, kaliteli modeller ve yazıcı ayarlarıyla ilgili ipuçları sunar.

5. GrabCAD

• Mühendislik odaklı 3D modeller arayanlar için idealdir.
  • Karmaşık ve detaylı CAD dosyaları içerir.

6. 3D Warehouse

• SketchUp kullanıcıları arasında popülerdir.
  • Modeller STL formatına dönüştürülebilir.
  • Mimari ve mekanik modeller için biçilmiş kaftan.

Yazıcıda basmak için ücretsiz 3D modeller içeren site önerebilir misiniz? Ayrıca 3D yazıcılarda kendini geliştirmek isteyen birisine önerdiğiniz video veya eğitimler var mı?
Printer: Bambu Lab A1
Thingiverse ve printables. Free cad yazılımları var youtubeda ararsan istediğini bulabilirsin. Shapr3d onlardan biri.

Sizin ilacınız Telegram gruplarında hocam, internete free stl Telegram group falan yazıp girin, ücretsiz şekilde indirebiliyorsunuz çoğu kaliteli modeli.

Makerworld, thingsverse, printables, cults, myminifactory. Myminifactory'de ücretsiz modellerde oluyor ama genelde ücretli. Aylık 1 dolardan bazı Tribe'lara üye olup welcome pack falan alabilirsiniz, ek olarak aylık model Stl'i oluyor. Daha sonra üyelik iptali yapıp devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…