3D projeler için laptop önerisi

Mayushii

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle baştan belirteyim bütçe belirtemiyorum fakat bahsettiğim kriterlerde hiç kasmadan kullandırması yeterli. Laptopu iş için veya 12 ay içerisinde 3-4 haftalık şehir dışında gittiğimde hafif oyunlar için kullanacağım, oynayacağım oyunlar dandik olduğu için oyun kısmı aslında pek mühim değil. İş için gerekecek kısım ise bilgisayarın ütopik düzeyde olmasa da detaylı 3D projelerimi (genellikle Blender ve Solid) kasmadan kullandırtabilmeli (artık aşırı masraf olmasın diye render aşırı hızlı olmasa da olur), aynı zamanda çok büyük olmayan yazılım projelerini rahatla yaptırabilmeli. Masaüstü önermeyin, masaüstüm var zaten fakat laptopa ihtiyacım var.

Bilgi sahibi değilim tam anlamıyla, fakat telefonları gibiyse fiyatları şişiktir.

Hangi modeli hocam.

Bu arada konunun ismi hafif oyunlar gibi gözükmüş fakat ben laptop önerisi yapmıştım. Asıl amacım metinde yazıyor.

Bütçeniz ne seviyede?
Oynanabilecek oyunlara ve desteklediği uygulamalara bakabilirsiniz pil süresi ve taşıma kolaylığından dolayı önerdim.

Bütçeniz ne seviyede?
Oynanabilecek oyunlara ve desteklediği uygulamalara bakabilirsiniz pil süresi ve taşıma kolaylığından dolayı önerdim.
Bütçe çok önemli değil yeterli bir sistem için gerekecek kadar gözden çıkarabilirim fakat net bir bütçe veremem.
Asıl amacım oyun yazdığımı okur musunuz, moderatörler değiştirmiş başlığı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı