pxlfrc
Yoctopat
Daha fazla
3DS Max veya farklı render programlarını rahatça kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Bilgisayarlardan çok anlamadığım için bazı konularda desteğe ihtiyacım var. Aradığım özellikler:
- Minimum 32 GB RAM: 64 GB fiyatı çok artırdığı için 32 GB başlangıç için yeterli diye düşünüyorum.
- Güçlü işlemci ve ekran kartı: Render alırken kasmaması için hangi özelliklere bakmam gerektiğini tam bilmiyorum ama bu ikisinin önemli olduğunu biliyorum.
- Taşınabilir olması: Farklı yerlere gidip çalıştığım için masaüstü değil, mutlaka laptop olmalı.
- Uzun ömürlü ve sağlam: Monster kullanıyorum ama sürekli servise gitmekten yoruldum. Bu nedenle daha dayanıklı ve servisiyle uğraştırmayan bir model arıyorum.
- MSI veya ASUS olabilir: Genel olarak MSI'dan memnun olan çok kişi duyduğum için önceliğim MSI. ASUS da alternatifim.
- Sessiz çalışması: Render sırasında uçak gibi bağıran bir bilgisayar istemiyorum.
- Servis konusunda güvenilirlik: Bilgisayarı servise götürdüğümde gerçekten ilgilenen bir muhatap bulmak istiyorum.
- Render performansı: Hangi donanım özelliklerinin render süresini azalttığını tam bilmiyorum. Bu konuda öneri verebilecek biri olursa çok sevinirim.
- Yeni başlayanlar için destek: 3D programlar ve bilgisayar donanımı hakkında çok bilgim yok, öğrenme aşamasındayım.
- Bütçe 100k Max.
Son düzenleyen: Moderatör: