3D Türkiye geneli deneme netleriniz nasıl geldi?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Türkiye geneli 2. sınavın cevapları bugün yayınlandı ancak ben kitapçığı yarın alacağım.

Sizin denemeniz nasıl geçti? Kaç net geldi?

Bana biraz zor geldi deneme. Feni de matematiği de zordu.

Türkiye geneli 2. sınavın cevapları bugün yayınlandı ancak ben kitapçığı yarın alacağım.

Sizin denemeniz nasıl geçti? Kaç net geldi?

Bana biraz zor geldi deneme. Feni de matematiği de zordu.

Özdebir 79 gelmişti 3D 68 geldi.

Bence gereksiz abartmışlar 2025'in matematiği bile bu kadar zor değildi.

Fen kısmında da değişikti sorular.

Matematik sorularını ben sınavda bir türlü anlayamadım zaten çoğu zordu Türkçeleri de sıkıntılıydı.

Matematik sorularını ben sınavda bir türlü anlayamadım zaten çoğu zordu Türkçeleri de sıkıntılıydı.

Hocam denemenin amacı en kötü senaryo için netten çok yetişip yetişmeme durumu daha mühim bence.

3

Hocam o da doğru ama bilmiyorum yani gereksiz zordu.

Mesela geçen günlerde yapılan 345 prova tam ÖSYM ayarıydı bence.

Bazen yayınlar ya abartıyorlar ya da ÖSYM ayarında yapıyorlar.

45 sosyali kötüydü kendi kafalarına göre soru yazmışlar matematiğide kolaydı rahatlıkla yetişen bir deneme olmuştu biraz daha zor olması sınav anı için daha iyi bence geliştirir bence. İkisinden birini tercih etsem 3D'ye girmek daha faydalı bence.

Özdebir 73 gelmişti bu 60.5 geldi hocam şoka girdik.
Bu kadar net düşüşü normal değil ya. Yani ortalama bir sınav olmadığını gösteriyor zaten.
Gerçekten zordu. Sorularla boğuşmaktan yoruldum en son ben 10 dakika kala erken çıktım.

Benim ilk prova 52 net gelmişti ve kaçırdığım çok kolay 3-4 mat, 2-3 fen sorusu vardı. Yaklaşık 60 netlik potansiyelim olduğunu düşünüyorum şuanlık. 3D'de ise durum daha vahim. 69 işaretledim diye hatırlıyorum. 50 net için 15 yanlış gelmesi gerekiyor. Ki böyle bir denemede de 15'den fazlası gelir muhtemelen. 37 netle başlayıp iki denemedir(çap, 345) 50 üstü gördükten sonra 40'ları görmek moral bozacak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı