3D TYT VDD ve soru bankası beraber alınır mı?

BİLGİSAYAMAZ

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 3D TYT soru bankası var ama konu eksiğim çok. VDD ile içindeki sorular birbirine çok benziyor mu? VDD alsam konu eksiği kapatmada iyi olur mu?

İstediğin VDD'yi alabilirsin burada önemli olan temelin. Temel sağlamsa istediğin hocadan direkt başla, fakat konu anlatımını izledikten sonra sırf aynı yayın diye 3D çözmek çok ağır gelebilir. O konuyu iyice kavraman için kolay-orta bir yayın çözmen lazım.

345 eskiden yanlış hatırlamıyorsam kolay orta zor diye gidiyordu. Yenilerinde nasıl bilmiyorum ama tavsiye eden çok gördüm. Konu eksikleri kampla kapatılıp izlenilen dersin konusunda testleri çözülebilir. Ayrıca 3D gerçekten ağır konu eksiği varsa tavsiye etmem.

İstediğin VDD'yi alabilirsin burada önemli olan temelin. Temel sağlamsa istediğin hocadan direkt başla, fakat konu anlatımını izledikten sonra sırf aynı yayın diye 3D çözmek çok ağır gelebilir. O konuyu iyice kavraman için kolay-orta bir yayın çözmen lazım.
345 eskiden yanlış hatırlamıyorsam kolay orta zor diye gidiyordu. Yenilerinde nasıl bilmiyorum ama tavsiye eden çok gördüm. Konu eksikleri kampla kapatılıp izlenilen dersin konusunda testleri çözülebilir. Ayrıca 3D gerçekten ağır konu eksiği varsa tavsiye etmem.
Soruyu şu açıdan sordum: Şuan 3D soru bankasını çözecek konu bilgim yok ama eğer VDD ile içerikler çok fazla benzerse(aynı sorunun iki kitapta da olması vb.) biri varken diğerini almak saçma olur.

Elimde 3D TYT soru bankası var ama konu eksiğim çok. VDD ile içindeki sorular birbirine çok benziyor mu? VDD alsam konu eksiği kapatmada iyi olur mu?
3D videoları gerçekten anlayarak izleyeceksen VDD anlamında en sağlamı bence örnekle başlatıp bir sürü ÖSYM sorusu çözdürmesi sonra kendi sorularının kalitesi falan ben gerçekten sevdim ve öğretici oldu. Konu eksiğin için tavsiye ederim. Soru bankası olarak 3D çözebilirsin ama yeni başlıyorsan 345 ile başlaman güzel olur, 3D orta-zor bir yayındır çünkü. Sonra 3D ve Orijinal ile devam edebilirsin. İçeriklerin soruların soru tipi dışında benzer olacaklarını düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı