3D yazıcı alınabilecek güvenilir siteler hangileri?

Deneden

Femtopat
Daha fazla  
Üniversite de mekatronik bölümüne bir miktar gitmemden dolayı AutoCAD ve SolidWorks yazılımlarını temel olarak biliyorum. Aynı zamanda hanımın 2 dayısı da elektrikçi ve biri özellikle tamamen pano işi ile uğraşıyor. Ben de tanıdıklar ve internet vasıtası ile boş zamanlarımda sipariş alıp parça üretebileceğime inandığım için 3D yazıcı almak istiyorum. Uzun araştırmalarım sonucu, gerek hızı, gerek kapalı olması, gerek birçok kalibrasyon vs. özelliklerini otomatik yapabiliyor olması, gerek sağlam malzemeler üretebileceğim filamentleri desteklediği için creality K1 ürününü almaya karar verdim. Sanırım bu süreçte ki en zorlu karar aşamasındayım. 3D yazıcı sektöründe yeni olduğum için kimlere, hangi firmalara güvenilir bilmiyorum. Özellikle Hepsiburada ve Trendyol'da firmaların kendi sitelerine göre ürünler çok daha ucuz oluyor (1000-2000TL gibi farklardan bahsediyorum). Almak istediğim makine 24K civarı ve kullanılmış veya bozuk cihaz almak istemiyorum. Bu sektörde bilgi ve tecrübe birikimi olan arkadaşlarım, abilerim, bahsettiğim cihazı alabileceğim güvenilir, dürüst, satış sonrası destek sağlayabilecek (ilk tecrübem olacağı için mutlaka desteğe ihtiyacım olacağını düşünüyorum) bir firma önerebilirler ise bana büyük iyilik etmiş olurlar. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı