3D yazıcı alınır mı?

AMr.TalhaA

Hectopat
Merhaba. 3D yazıcı arıyordum bu konu uzun süredir açılmamış bende sorayım dedim. Bu tarz şeyleri seviyorum diye düşünüyorum fakat fiyatlar çok farklı. Çoğu kişi etrafta başlangıç olarak Creality ender 3 S1 önermiş bunun dışında başka iyi olan yazıcı modeli ya da bunun kötü olduğunu düşünen var mı?

@Siyah Martı merhaba galiba siz bu konulardan anlıyorsunuz. Sizin düşünceleriniz neler? Bir de galiba ender 3 S1 de tabla ayarı diye bir şey varmış o nedir tam olarak sorun çıkarıyor mu diğerler modellerde yok diye duydumda.

Son düzenleme:
Merhaba, S1 geçmişte kaldı, eski konulara baktın sanırım.Giriş seviyesi ucuz bir şey istiyorsan ve PLA ağırlıklı basacaksan Ender 3 V3 SE'yi incele istersen.

3D yazıcı alınır mı kısmı sana kalmış. Yazıcı tavsiyesi üzerine sürekli konu açılıyor, bütçe aralığın ne ise o konuları incelemekle başlaman iyi olur.

Merhaba, S1 geçmişte kaldı, eski konulara baktın sanırım. Giriş seviyesi ucuz bir şey istiyorsan ve pla ağırlıklı basacaksan ender 3 V3 SE'yi incele istersen.

3D yazıcı alınır mı? Kısmı sana kalmış. Yazıcı tavsiyesi üzerine sürekli konu açılıyor, bütçe aralığın ne ise o konuları incelemekle başlaman iyi olur.

Ben de ilk defa 3D yazıcı alacağım ender V3 SE iyi midir yoksa bütçe zorlanıp CR-10 SE mi alınmalı.

Merhaba, S1 geçmişte kaldı, eski konulara baktın sanırım. Giriş seviyesi ucuz bir şey istiyorsan ve pla ağırlıklı basacaksan ender 3 V3 SE'yi incele istersen.

3D yazıcı alınır mı? Kısmı sana kalmış. Yazıcı tavsiyesi üzerine sürekli konu açılıyor, bütçe aralığın ne ise o konuları incelemekle başlaman iyi olur.

Sizce bu siteden alınır mı? Creality Ender-3 V3 SE 3D Yazıcı | SAMM Market diğer yerlere göre 1000 TL daha ucuz. Akakçe'den gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı